FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın sosyal medyadan paylaştığı "Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı" mesajı ABD Büyükelçiliği tarafından beğenildi. Bu beğeniye MHP yetkileri başta olmak üzere, iktidar, muhalefet ve Sivil Toplum Örgütleri yetkilileri tepkilerini sürdürüyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Bayram Kırtaş

"KAFALARINI TEKRAR KALDIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Güngören Meclis Üyesi Gökhan Arslan da bu olayı meclise taşıdı. Meclis de çok sert konuşan Gökhan Arslan, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin sağlık problemleri üzerinden siyaset yapmaya kalkanlar, manipüle etmeye çalışanlar ve bundan medet umanlar çığırtkanlar, ahlaksız ve şerefsizdir. 'Bahçeli'siz siyasete hazır olun' çığlığı atan, ederi ve gideri 1 dolar olan Fetocu vatan hainleri, onu beğenenler de aynı odaklardır. Perde kalktı, kuklacı göründü. Ederi 1 dolar olan hainlerin tekrardan kafalarını kaldırmasına izin vermeyeceğiz. Bir kez daha anlaşılmıştır ki Türkiye'nin geleceği Milliyetçi Hareket Partisi'nin geleceğiyle paraleldir" dedi.


İstanbul'un ve Güngören ilçesinin sorunlarını meclise taşımaya devam eden MHP Güngören Meclis Üyesi Gökhan Arslan olası Marmara depremine karşı kentsel dönüşüm zorunlu hale geldiğini vurguladı. Ekim ayı meclis toplantısında da bu çok önemli konuyu gündeme getiren Gökhan Arslan Güngören ilçesine 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Rehabilitasyon Merkezi' kurulması için önerge verdi.

"UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE MERKEZİ KURULSUN"

Verdiği önerge ile ilgili mecliste bir konuşma yapan Gökhan Arslan, "İlçemizin en önemli problemlerinden olan uyuşturucu problemine sosyal belediyecilik anlayışıyla yaklaşmalıyız. AMATEM yetersiz kalmaktadır.

Çocuklarımız, gençlerimiz AMATEM'de tedavi olmak istediklerinde yer bulamamaktadır. Yatılı tedavi olanakları yetersiz kalmaktadır. Ayakta tedavi sürecinde ise gençlerimiz çocuklarımız ilk kriz anında evine, semtine döndüğünde ise ilk gittiği yer torbacı diye adlandırılan zehir tacirleri olmaktadır.

Gelin hep birlikte bu çocuklarımızın hayatını kurtarmak için çaba sarf edelim. sadece gençlerimiz, çocuklarımız ölmüyor. Geleceğimizi de yok ediyoruz. Sloganımız damarlarınızdaki asil kanı kirletmedir kurulacak olan rehabilitasyonu merkezi illa ki Güngören sınırlarında veya İstanbul sınırlarında olması gerekmez.

Orman bakanlığı ve sağlık bakanlığı ile işbirliği yapmak suretiyle orman bakanlığına ait bir arazinin belediyemize tahsis edilmesini talep etmeliyiz.

Bu araziye başlangıçta 40 yataklı bir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Rehabilitasyon Merkezi kurmalıyız. Yapacağımız bu hamle İstanbul’un diğer 38 ilçe belediyelerine örnek olmasını temenni ediyoruz. uyuşturucu ve madde bağımlılığı rehabilitasyon merkezi kurulmasını ve yapılan çalışmalarında belediye meclisini ve şahsımı bilgilendirilmesini talep ederim. başkanlık makamına sevkini arz ve talep ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim