İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin BEYAZ ile birlikte İYİ Partililer, Kızılay çadırına girip kan bağışında bulunmak için kuyruklar oluşturdu.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatınca, Güngören Kale AVM önünde ,Afrin'deki askerlerimiz için KAN bağışı yapılacağının duyurulması üzerine, sabahın erken saatlerinde,İYİ Parti İstanbul İl ve İlçe teşkilatların üyelerin katıldığı “ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI ” büyük bir katılım ile gerçekleşti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Ali Gündüz

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK ve Teşkilatı da diğer ilçeler gibi “ Canını Esirgemeyenden KANINI ESİRGEME “ diyerek kampanyaya büyük destek verdi..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,kendisini bayraklarla, çiçeklerle karşılayan coşkulu kalabalığa selamlama konuşması yapıp,katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de kan verdiği , Kızılay çadırına girip kan bağışında bulunmak için kuyruklar oluşturan partililer takdirle karşılandı.

"KANIMIZLA DESTEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ"

AKŞENER, " Mehmetçiğimize kanımızla destek olmak için buradayız" dedi. Akşener, "İnşallah Afrin'de büyük bir zaferle, şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimiz başarılı olur. ve Türkiye'nin itibarını yeniden ayağa kaldırır. Tamamen destek amaçlı bir etkinlik bu" diye konuştu.

"ÖSO İÇİN, 'DOST UNSURLARI' DEDİ!.."

Akşener, kendisine "Özgür Suriye Ordusu (ÖSO ) için sorulan soruya da, Dost unsurlar demeyi şimdilik tercih etmekte fayda var" yanıtını verdi.

BİZ KADINLARI İKTİDARA GETİRECEĞİZ"

Kadın partililerin de, Akşener'e yoğun ilgi göstermesi üzerine Akşener, "Oransal olarak diğer partilerle mukayese edildiğinde kadın sayısı bizde daha çok. Bir de onlara (kadınlara) dirsek atmayı öğrettim. Dirsek atarak önlerini açacaklar" dedi. Bu nedenle kadın kotası koyduk. Hep onu diyorum “ Biz kadınları iktidara getireceğiz " diye konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA


Editör: TE Bilisim