Sosyal belediyecilik anlayışı gereği insan merkezli ve sosyal odaklı projelere önem veren ve bugüne kadar pek çok örnek projeye imza atan Güngören Belediyesi bu kez “Hoş geldin Hemşehrim” çalışmasını hayata geçirdi.

Güngören’in minik hemşehrisine özel hazırlanan “Hoş Geldin Hemşehrim” çalışması kapsamında; Belediyemiz, Güngören'de oturan yeni bebek sahibi aileleri ziyaret ederek onların mutluluklarına ortak oluyor.

Güngörenlilerin hayatına değer katacak, yaşamlarını kolaylaştıracak, sosyal yaşamın her türlü sorununu çözecek, sosyal dönüşümü hızlandıracak projeler üretmek adına çalıştıklarını vurgulayan Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN, “Güngören ailesine yeni katılan minik hemşehrilerimize -hoş geldin!- demek, ailelerin mutluluğunu paylaşmak, belediye olarak yaşamın her döneminde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, verdiğimiz değeri göstermek ve onları tebrik etmek amacıyla “Hoş Geldin Hemşehrim” çalışmamızı hayata geçirdik. Bu vesile ile dünyaya gelen tüm bebeklerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden aileler, en mutlu günlerinde de kendilerini unutmayan ve sevinçlerini paylaşan Güngören Belediye Başkanı Karaman’a teşekkürlerini ilettiler.

Editör: TE Bilisim