Zeytinburnu'ndaki Cumhuriyet’in 86. yıldönümü kutlama törenleri, 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde göndere Türk Bayrağı'nın çekildiği törene Zeytinburnu Kaymakam Mustafa Dündar, Zeytinburnu Askerlik Şubesi Başkanı Ali Koluaçık, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Sezgin Özdem, siyasi partilerin temsilcileri, STK'lar, gazi ve gazi dernekleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına 29 Ekim Çarşamba günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi önünde yapılan törenlerle devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Zeytinburnu Kaymakam Mustafa Dündar, Zeytinburnu Askerlik Şubesi Başkanı Ali Koluaçık ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın törene katılan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.


Zeytinburnu Kaymakam Mustafa Dündar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından halk oyunu ekiplerinin yaptığı gösterilere Zeytinburnulu vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


Editör: TE Bilisim