Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Anneler Günü dolayısıyla sokak sokak dolaşarak bin anneye çiçek verdi. Aydın, tüm annelerle ayrı ayrı sohbet edip sıkıntılarını dinledi ve günlerini kutladı.

Zeytinburnu sokakları farklı bir heyecana sahne oldu. Belediye Başkanı Murat Aydın, Anneler Günü olması dolayısıyla bugün elinde çiçeklerle sokak sokak dolaştı. Beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sabahın ilk saatlerinden itibaren yollara düşen Aydın gördüğü her kadına ve anneye çiçek verdi. Onlarla teker teker ilgilenen ve sohbet eden Başkana kadınların kimisi teşekkür etti, kimisi ise sıkıntılarını anlattı ve yardım istedi. Aydın da iletilen her sorunu not ettirdi ve geri dönüş yapılması için ilgili başkan yardımcısı ve müdürlere talimat verdi.
Zaman zaman izdihamın yaşandığı çiçek dağıtımı sırasında vatandaşlar Başkana büyük ilgi gösterdi. Organizasyonun son derece anlamlı olduğunu belirten kadınlar “Ne olursa olsun böylesine özel bir günde hatırlanmak çok güzel bir duygu. Ayağımıza kadar gelen başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.
Ailenin temelinin anne olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Murat Aydın ise “Bizler için
hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Onlar elleri öpülesi çok değerli insanlardır. Onlar olmazsa bizler bir hiçiz” şeklinde konuştu. Başkan Aydın, bugün bin anneye çiçek verdi ve onların gününü kutladı.

Editör: TE Bilisim