Konular çok derindi

Zeytinburnu'nun eski ve yeni spor adamları bir araya gelince toprak sahadan cim sahaya her konu konuşuldu.

Millet İttifakı Zeytinburnu 1.Sıra Meclis üyesi adayı Mimar Süleyman Uluocak adı açıklandığı günden bu yana sayısız ziyaret yaparak üyesi olduğu ittifakın daha çok oy alması adına samimi ve içten çalışmalara hiç ara vermedi.

Süleyman Uluocak sorumluluk ve parti kültürü olan birisi olmasaydı nasılsa 1.sıra adayıyım hem Büyükşehir hem de ilçe meclis üyeliğim kesin der inisiyatif almaz çalışmış gibi görünüp süreci idare edebiliridi.

Ukuocak : Malı ve canı ile mücadele ediyor

Mimar Süleyman Uluocak seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu seferde meclis üyesi adayı arkadaşı Şemsettin Loklar ile beraber Zeytinburnu'nun aktif kulüplerinden birisi olan Yıldız Spor Kulübü başkanı Halim Şengül ve arkadaşlarını ziyaret etti.

Ziyaret programına DYP eski Zeytinburnu İlçe başkanları Mustafa Ali Koç, Veteriner Hekim Mustafa Karagöz, İbrahim Akbulut , İYİ Parti Zeytinburnu Kurucu ve 1. Dönem ilçe Başkanı Ahmet Çelik, İhsan Mermercililer Derneği Onursal Başkanı Saadettin Sökmen, Fahrettin Uluocak ve arkadaşları da Mimar Süleyman Uluocak'ı seçim çalışmasında yalnız bırakmadı.

Yapılan toplantıda Yıldız Spor Kulübü başkanı Halim Şengül, yönetim kurulu üyeleri eski başkan Zekir Keskin ve Asım Fedai , Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengö ve yönetim kurulu ile ESİAD Başkan Vekili Mürsel Bildirir, sanatçı Fuat Erenoğlu ile Zeytinburnu Rumeli Türkleri Derneği temsilcileri iştirak ettiler.

Her soruya içtenlikle cevap verdi

Kentsel dönüşüm,Spor,çevre,sağlık,imar, kültür sanaat alanları başta olmak üzere hayata dair bir çok konuda gelen her soruya samimi, içten ve ikna edici cevaplar veren Mimar Süleyman Uluocak katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim