Grubun 2016 yılı cirosu 26 milyon Türk lirası

Büyükçekmece ilçesinde bulunan Manesol Otel’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda şirket yöneticileri ile basın mensuplarının karşısına geçen Morkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Morkoç, şirketleri ile ilgili bilgiler verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Müzeyyen Kurt 

15 yıldır bir çok alanda Türkiye’ye hizmet ettiklerini söyleyen Morkoç, sosyal sorumluluk projelerine de destek verdiklerini, vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Morkoç Biz siyaset ile değil ticaret ve üretim ile ülkeye katkı yapmak istiyoruz

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in ticarette başarılı olmuşsunuz. Bundan sonra gündeminizde siyaset var mı sorusuna Morkoç şöyle cevap verdi “Bizim aile büyükleri yıllarca siyaset yaparak ülkeye hizmet ettiler. Ancak biz ülkeye üretim ve ticaret yaparak hizmet etmek istiyoruz. Gündemimde kesinlikle siyaset yoktur. Kendi alanlarımız ile alakalı yatırımlar yaparak ülkemizin geleceğine katkı sunmak istiyoruz”dedi.

Morkoçlar Grup olarak, gıda, inşaat, tarım ve lojistik alanlarında 15 yıldır aralıksız hizmet verdiklerini ifade eden Zeynel Abidin Morkoç, şöyle konuştu; "Türkiye güçlü bir ülkedir. Yüzyıllardır hep beraber, kardeşçe yaşıyoruz, bundan sonra da kardeşçe yaşayacağız. Türkiye hepimizindir. Biz burada barış istiyoruz, huzur istiyoruz, kardeşlik istiyoruz. Morkoçlar Grup olarak Türkiye'nin her yanında iş yapabiliyoruz. Örnek veriyorum Karadeniz'deki insan gidip Hakkari'de iş yapıyor, Hakkari’deki insan gidip Trabzon’da iş yapabiliyor. Bunun için Allah'ın izni ile birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz”…dedi.

Morkoçlar Grup’un Ticari Geçmişi

Morkoçlar Grup, 2002 yılında kurucumuz Zeynel Abidin Morkoç'un girişimleri ile faaliyetlerine başlamış ve her geçen gün kendini geliştirerek yoluna devam etmektedir.

Kurulduğu ilk günden bu yana faaliyet gösterdiği her sektörü kalite ve hizmet anlamında ileriye taşımaya çalışarak kendisi ile beraber müşterilerinin‘de kazanmasını hedeflemiştir.

Morkoçlar Grup Eyüp, Alibeyköy, Sultangazi ,Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde toptan olarak gıda ürünleri dağıtımı yaparak ciddi bir başarı elde etmiştir. Daha sonra faaliyet alanlarına Lojistik, Canlı hayvan ticareti ve İnşaat sektörünü’ de ilave eden grup İzmir Dikili’de çok yakında Villa inşaatına başlayacaktır.

Morkoçlar inşaat olarak, İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy gibi Trakya bölgesinde de ,konutların anahtar teslim işlerini üstlenmekle birlikte ,hedefinde tüm Türkiye ’ye ulaşarak hizmet vermek vardır.

Kaynak .İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim