DERNEK VE VAKIF BAŞKANLARININ ORTAK DÜŞÜNCESİ VERİMLİ VE YARARLI BİR TOPLANTI OLDU 

DERNEK VE VAKIF BAŞKANLARININ ORTAK DÜŞÜNCESİ VERİMLİ VE YARARLI BİR TOPLANTI OLDU

Zeytinburnu İlçesinde kurulu bulunan 2 Federasyon ve bir çok il derneği ile beraber ihtisas derneklerinin de katıldığı kahvaltılı istişare toplantısına STK. başkanları veya vekillerinin kendilerini tanıtmaları ile başladı.

Tanışmadan sonra Yeniden Refah Zeytinburnu ilçe başkanı Mali Müşavir Onur Dolar ilçenin bir özetini yaparak kendilerini rahatsız eden bir çok konu hakkında katılımcılara bilgi sunumu yaptı.

İlçe Başkanı Mali Müşavir Onur Dolar konuşmasında özetle şu konulara değindi: “ Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak kurulduğuz günden bu yana ilçe halkımızın soruları ile hem hal olduk. İlçemizin bir ok sorunu var. Bunları üç ana başlık halinde toplamak mümkün. Birinci başlığı kentsel dönüşüm olarak belirlemek mümkün.

İmamoğlu 23 Nisan İçin Koltuğunu Kime Devretti ? İmamoğlu 23 Nisan İçin Koltuğunu Kime Devretti ?

İkinci başlık olarak da palansız göçmenleri saymak mümkün. Afgan,Suriyeli sığınmacılar başta olmak dünyanın bir çok ülkesinde gelen sığınmacılar oluşturdukları sorunları en derinde yaşıyoruz.

Üçüncü sorunumuzda Ahlak ve Maneviyat konularında başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın yeteri bilince sahip olmamasını sayabiliriz.

Belediyemiz samimi bir şekilde bu konulara eğilseydi eminim ki 25 yıldır burada iktidar olan mevcut belediye yönetimi daha da iyi işler yapabilirdi.

Bizim amcamız sadece eleştiri olsun diye kimseyi eleştirmeyiz. Biz eleştirimizi olumlu yönde yaparız.

Aslında ilçemizin daha iyi yerlerde olması adına yaptığımız ve tespit ettiğimiz bir çok alt ana başlığız mevcut lakin iki değeri genel başkan yardımcımızın olduğu bir yerde ben sözlerimi kısa kesip sözü sahibine bırakmak isterim.

Burada yaptığımız istişare toplantımıza katılan federasyon,Vakıf ve dernek başkanlarımıza teşekkür ederim.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALTINÖZ İLK SEÇİMDE İNŞALLAH İKİDAR OLACAĞIZ …

Mali işlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Altınöz Yaptığı konulmada şunları söyledi ” Öncelikle Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın hepinize selamlarını getirdim. Ülkemizin son yıllarda içine düştüğü bu çıkmazdan ancak Milli Görüşün gerçek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi refaha çıkarabilir.

Biz Parti olarak sorunlarımızı halka yeni vergiler yükleyerek değil kaynak paketlerimiz ile çözeceğiz. Her konuda üzerinde çalışılmış bir çok konudaki çalışmalarımız hazır dedi.

Altınöz gün boyu İlçe başkanı Onur Dolar ve ilçe yöneticileri ile esnaf ziyaretleri yaptı.

Daha sonra üye stantlarını ziyarete eden Altınöz akşam da parti mensuplarına ilçe binasında parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dış İlişkilerden sorumlu genel başkan yardımcıları Doğan Bekin ülkenin gerçeklerini anlatarak katılımcılara detaylı bir bilgi sunumu yaparak Partisinin dış politikaları hakkında sunum yaptı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim