Şanlıurfa’da ve İstanbul’daki şubeleriyle lezzet durağının önemli isimlerinden olan Urfa Zaman Ciğer ve Kebap Salonları’nın sahibi genç işadamı Umut Zaman, Zeytinburnu’nda hemşerhilerine ve çevredeki esnafa iftar verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / İbrahim Aktürk 

58 Bulvar üzerinde gerçekleşen iftar programına, İstanbul’da yaşayan çok sayıda Urfalı vatandaş ve bölgedeki esnaf katıldı. İstanbul’da aynı zamanda elektronik ve iletişim haberleşme ürünlerinin satışını yapan genç işadamı, düzenlediği iftar programına katılımın yoğun olması nedeniyle memnuniyet duyduğunu ifade etti.

“Hem kaynaştık hem de özlenen yöresel yemekleri tattırdık”

Amacının, İstanbul’da yaşayan hemşehrileriyle kaynaşmak ve buradaki esnafla iftarda beraber olmak olduğunu söyleyen Zaman, “Gurbette hemşehrilerimizle buluşmak ayrı bir duygu. Bir arada olmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Onlara, Urfa’nın özlenen yöresel yemeklerini tattırmayı amaçladık. Aynı zamanda, buradaki esnafımızla da her zaman dayanışma içerisinde olduğumuz için onları da davet ettik. Katılımlarından dolayı mutlu oldum” dedi.

Zeytinburnu esnafı ve İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılar da, düzenlenen iftar nedeniyle Umut Zaman’a memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim