taşımacılıkta güvenin, kalitenin ve zamanın önemli olduğunu bilerek tüm ekibiyle sizler için daha güvenli ve daha hızlı bir taşınma hizmeti sunmaktadır. Bununla birlikte firmamız eşyalarınızı kaliteli bir şekilde ambalajlayıp en uygun fiyatlarla nakliyesini gerçekleştirir.

Ümraniye evden eve taşımacılık olarak yıllardır kalite ve güven çizgimizden ayrılmadan eski evinizdeki eşyalarınızı siz gözünüzü açıp kapayıncaya kadar, elinizi sürmeden yeni evinize taşıyoruz. Mobilyalarınız, özel avizeleriniz, storunuz ve beyaz eşya kurulumlarınız Ümraniye evden eve taşımacılık güvencesiyle kuruluyor.

Hasar görebilecek eşya hassasiyetimiz sizi bile şaşırtacak!

Taşımacılık yaptıranlar için fiyatta anlaştıktan sonra birkaç sebeple fiyatın firma tarafından arttırılması büyük sorundur. Ümraniye nakliyat müşteriye fiyat verdikten sonra kesinlikle bir artışa gitmez. Taşınma sırasında hasar görebilecek bütün eşyalarınız tespit edilip kanserojen madde içermeyen ambalaj maddeleriyle hassas bir şekilde ambalajlanır. Paketlenecek eşyalarınızın paketlenmesini müşteri memnuniyetini esas alarak yapıyoruz. Ümraniye evden eve taşımacılık ve nakliyat firmamız bütün bu hizmetlerinin yanı sıra indirimli nakliye fiyatlarıyla da cebinizin dostudur.

Ekonomik olduğumuz kadar hızlıyız da! Bir günde ofislerinizi taşıyoruz!

Ümraniye nakliyat ekonomik olduğu kadar hızlı bir taşıma firmasıdır. İstanbul’da bulunan ofislerimiz sayesinde iş yerinizi, ofisinizi saatler içerisinde taşıyoruz. Ümraniye evden eve nakliyat ofisinizi sadece şehir içi değil şehirlerarası da hızlı ve güvenli bir şekilde taşır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını kaliteli bir şekilde karşılamakta hizmet standardının ilerisinde olan firmamız her zaman ilk önce müşteri memnuniyetini misyon edinmiştir.

Kilitli kasalarla hizmetinizdeyiz!

Ümraniye nakliyat ekonomikliğinin yanı sıra modernliğinden ve kalitesinden taviz vermez. Müşterilerimizin özel eşyalarını korumak için firmamız kilitli kasa hizmeti de sunmaktadır. Ümraniye nakliyat farklı seçenekleri ve güveniyle her zaman sektörünün öncülerindendir. 7/24 hizmet vererek müşterilerini yolda bırakmaz.

Çalışma prensibimiz!

Ümraniye evden eve taşımacılıktan randevu aldığınız zaman alanında profesyonel olan uzmanlaşmış ekip arkadaşlarımız uygun zamanlarınızda evinizde ya da ofisinizde sizi ziyaret eder. Ekibimiz bulunan bütün eşyalarınızı inceleyerek gerekli analizlerini yapar ve taşıma sırasında neler gerektiğini ve taşıma işleminin ne zaman biteceği hakkında size fikir verir. Sizin için de uygun olan tarihte evinize ya da ofisinize gelen ekibimiz paketleme ve ambalajlama işleminin ardından taşıma işlemine başlar.

Ümraniye evden eve taşımacılık verdiği tarihten şaşmadan nakliyeyi saatinde yaparak müşterinin güvenini boşa çıkarmaz. Hızlı olduğu kadar sorunsuz ve güvenilir bir nakliye tecrübesi yaşamak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçin.

Siz de taşımacılık hizmeti almak ve bu konuda bilgilendirilmek istiyorsanız bize danışmadan karar vermeyin. Bütün çalışma alanlarımızla ilgili farklı bilgiler için linkini tıklayabilirsiniz. Firmamız 7/24 hizmetinizdedir

Editör: TE Bilisim