Türkiye’de iş ilanı konusunda arayış içinde olan ve her bölgeden yayınlanan ilanlar artık www.turkiyeisilanlari.com sayesinde sizlerle buluşuyor. Yüzlerce sektör üzerinden en yeni ilanları takip etmek için artık bu platformu ziyaret etmeniz yeterlidir.

Meslek gruplarına göre sınıflandırma şansı da sunan platformda Ankara, İstanbul ve İzmir bölgelerine ait ilanlar daha çok takip ediliyor. Çünkü işverenler bu bölgelerden hızlıca ilan vererek iş arayanların kendilerine ulaşmasını sağlıyor. Öte yandan Türkiye iş ilanları konusunda yaşadığınız semt neresi olursa olsun kendinize uygun ilanlara da yine bu site üzerinden ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz.

İstanbul İş İlanları

Ankara’nın yanı sıra İstanbul iş ilanları da her gün binlerce araştırılıyor. Sektörel anlamda çok daha fazla şirketi bünyesinde barındıran İstanbul’daki iş ilanlarına ulaşmak için kategori seçmeniz yeterlidir. Aynı şekilde işverenin firma bilgilerine ücretsiz ulaşacağınız bu sitede pazarlama, sağlık personeli, eğitmen, kasiyer, iş makinesi operatörü, tezgahtar, kasap, mühendis, müşteri temsilcisi, grafiker, matbaa, tesisat ustası, modelist, reklam ve öğretmen gibi ilanlar da yer almaktadır.

Asıl önemli olan süreç, ilanın size ne kadar uyum sağladığıdır. Diğer iş bulma sitelerinden her yönüyle ayrılan bu platformu denerken hızlıca işverene ulaşabilir ve görüşmeye başlayabilirsiniz. Sektörel anlamda aradığınız her seçeneği de size sunan bu sitenin tamamen ücretsiz olduğu ve üyelik talep etmediği de unutulmamalıdır.

Ankara İş İlanları

Ankara’da iş arayanların sık sık ziyaret ettiği www.turkiyeisilanlari.com üzerinden arama yapacağınız meslek grupları çok çeşitlidir. Kaynakçıdan satış elemanına, kuryeden kuaföre, muhasebeden sekretere kadar aradığınız tüm mesleklere özel ilanlar buradan ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Yani iş bulmak isteyenler artık ücretsiz iş bulma sitesi sayesinde bulunduğu konuma göre araştırma yapabiliyor. Üstelik iş ilanlarında gezinirken işverenin paylaştığı detayları da kontrol edebilirsiniz. Örneğin Ankara iş ilanları sürecinde firmanın adresi, işin tanımı, yetkili kişinin telefon numarası ve benzeri bilgiler iş arayanlarla paylaşılıyor.

Bunlara ek olarak sosyal olanaklar ve maaş ile cinsiyet, yaş aralığı gibi talepler de yine işveren tarafından paylaşılmaktadır. Türkiye’nin en büyük iş arama sitesi olmakla beraber işverenle iş arayanları buluşturan bu platformda CV hazırlamanıza da gerek yok. Her ilanın altında ‘Whatsapp’ ya da ‘Ara’ butonu yer almaktadır. Siteye üyelik yapmadan istediğiniz işverenle bu şekilde görüşmeye başlayabilirsiniz.

Türkiye Güncel İş İlanları

Türkiye geneli iş ilanları konusunda araştırma yapanlar da bu platformdan aradığı her meslek dalına özel ilana ulaşabilir. Elbette Türkiye iş ilanları şehir bazlı paylaşılır. Yani Ankara, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere Antalya, Bursa, Tekirdağ, Konya, Eskişehir, Kayseri, Balıkesir ve tüm iller için iş ilanları yine bu platformda yerini almıştır. Ücretsiz iş bulma sitesi olarak paylaşımlarına devam eden ve her zaman güncel iş ilanlarını paylaşan bu sitede, işverenler doğrudan yayına alınmaktadır. Yani iş ilanlarını direkt olarak işverenler site üzerinden açmaktadır. İş arayanlar da ücretsiz olarak bu ilanları gezinmeye devam edebilir.

Özet olarak Türkiye’deki tüm iş ilanlarına erişmek artık zor değil. Günlük olarak ziyaret edeceğiniz bu platformun her geçen gün kitlesi de artmaktadır. Bu yüzden genel anlamda İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropol kentlere hitap ettiği düşünülse de tüm illerimiz için iş ilanı açan firmaların siteyi kullandığı görülüyor. Yapmanız gereken tek şey, iş ilanı sitesi arayışlarınızı artık bu platformda sonlandırmanız ve gerek meslek gruplarına gerekse kriterlerine göre işleri bulduktan sonra anında işvereni telefonla aramaktır. Belirtildiği üzere CV gönderme ya da üyelik açma gibi bir zorunluluk olmadığı için iş bulma süreniz daha kısa olacaktır.

Editör: TE Bilisim