Tesettürlü her hanımın kendine özgü bir giyim tarzı bulunmaktadır. Tesettür giyim parçalarını farklı şekillerde kombinleyerek stilinizi değiştirebilirsiniz.  Tesettür elbise ile bu farklı tarzı oluşturabilirsiniz. Tesettür elbise ile farklı bir tarz oluşturmak isteyen kişiler ilk olarak doğru elbise seçiminde bulunmalıdır. Elbisenin size uygun olması ve yeni sezonu yansıtacak modelde olması güncel bir tarz elde etmenizi sağlayacaktır.

 Tesettür elbise ile farklı bir tarz oluşturmak için tül detayları bulunan ya da farklı desenli elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bu elbiselerin üzerine kadife blazer ceket ya da zımba detayları bulunan kot ceket seçiminde bulunabilirsiniz. Kombinizi farklı tarza dönüştürecek olan detaylardır. Bu nedenle aksesuar ve ayakkabı, çanta seçimlerinde farklı tarzlara yönelebilirsiniz. Kovboy botları ve bu botlara uyum sağlayacak omuz çantası stilinizi daha havalı yapacaktır.

 Yeni Sezon Klasik Elbise Modelleri Nelerdir?

Klasik görünümden ve tarzdan vazgeçemeyen kişiler için klasik elbise modelleri bulunmaktadır. Bu tarz elbiseler her sezon vitrin ve askılarda yer almaktadır. Klasik tesettür elbise modellerinden ilki ise düz kalem elbise modelidir.

 Fitil kumaş ve daha sert bir kumaştan üretilen kalem elbiseler sezonun klasik eskimeyen elbise modellerindendir. Bu elbise dışında volan etek uzun kollu elbiselerin her sezon aynı modelde farklı renkleri çıkmaktadır. Klasik görünümü elbise ile sağlamak isteyen kişiler için bu iki tesettür elbise modeli doğru bir seçim olacaktır.

 Tesettür Elbisede Sokak Modası Nedir?

 Günlük hayatta elbise kombini yapmak isteyen kişiler sokak tarzını kombinlerinde oluşturabilir. Tesettür elbisede sokak modası daha salaş ve rahat parçaların bir araya getirilmesi ile yapılmaktadır. Salaş ince kumaş ya da volanlı modeller sokak modasına uyum sağlayacak tesettür elbiselerdendir. Bu elbiselerin üzerine salaş bir ceket ya da hırka alabilirsiniz. Kot elbiseler ise sokak modasını en çok yansıtan elbise modelleri arasındadır. Bu tarz elbiseleri blazer ceketler ile sokağa uyarlayabilirsiniz.

Tesettür Elbisede Aksesuar Kullanımı

Tesettür elbise kombinlerinde aksesuar seçimi doğru ve yalın yapılmalıdır. Her zaman elbisenin bir ağırlığı vardır. Bu nedenle elbiseyi gölgeye düşürmeyecek sade takı ve aksesuar kullanımı görünümü düzgün gösterecektir. İnce zincir kolye ve künye kullanımı elbise kombinleri için yeterli olacaktır. Tesettür elbisede en yeni ürünler en ucuz fiyatlarla https://www.modanoiva.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim