TAMAŞ'ın kurucusu İsmail Çam personelini evlatları gibi seviyor  

TAMAŞ
'ın yıllardır geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü münasebeti ile şirket merkezinde düzenlediği kokteyl ve gül dağıtma merasimi bu yıl yoğun katılımla geçti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

TAMAŞ
'ın kurucusu ve Yönetim kurulu başkanı İsmail Çam'ın kendi elleri ile teker teker kadın çalılşanlarına gül vermesi sırasında Çalışanlar bir patrondan ziyade kendilerine baba şefkati ile yaklaşan İsmail Çam'ın ellerini öperek güllerini almaları görülmeye değerdi.

8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü nedeni ile kısa bir selamlama konuşma yapan İsmail Çam şirketimizde çalışanlar başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlarım dedi.

TAMAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Çam'da yaptığı kouşmada şunları söyledi " Biz kadınlarımıza senenin bir günü değil 365 günü değer veriyoruz. Sembolik olarak da her yıl 8 Mart Dünya  emekçi kadınlar günü nedeni ile  de kadın çalışnalarımızı unutmuyoruz dedi."

Şirketin pazarlama sorumlusu Derya Taştan ise duygularını şu şekilde belirtti " TAMAŞ'ın profesyonel zihniyet ve amatör ruhla çalışan bir şirket olduğunu düşünüyorum. Gerek kurumuzun kurucusu ve Yönetim kurulu başkanı Sayın İsmail Çam gerekse de genel müdürümüz Sayın Mehmet Ali Çam'ın biz çalışanlara karşı tutum ve davranışları bir işverenden ziyade tam anlamı ile bir aile büyüğü mantığı ile hareket etmeleri ben dahil diğer çalışma arkadaşlarımızı mutlu ediyor dedi" 

Şirketin idari kadrosunda görev alan bayların da kadın çalışanları teker teker tebrik etmelerinden sonra tüm personel işlerinin başına dönerek TAMAŞ'ın hizmet kalitesinin aksamamasına özen göstermeleri takdirle karşılandı.

İstanbul Times ailesi
olarak bizlerde TAMAŞA'ın kadın çalışanlarının 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününü kutlarız.

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
(Kaynak gösterilerek haber kullanılabilir)
Editör: TE Bilisim