Hazırladığı komik tiplemeleri kendine has başarılı mimikleri ve üslubuyla canlandıran Adanalı 14 yaşındaki Abdullah Çelik, kısa sürede sosyal medyada fenomen haline geldi.
Komik videoları kısa sürede Facebook, Vine, Twitter, Instagram gibi mecralarda yayılan ve henüz lise eğitimine başlayan Çelik, yeni esprileriyle insanları gülmekten kırıp geçiriyor.
YOĞUN İLGİDEN SIKILIYORUM
Kısa süre önce internetten çeşitli programlar indirerek komik videolar hazırladığını belirten Abdullah Çelik, sosyal medyada adeta bir akım oluşturmuş durumda. Videolarının beğenildiğini ve sokakta yürürken takipçilerinin kendisini tanıyarak fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen küçük fenomen, bazen yanağından makas alan insanlar yüzünden yoğun ilgiden sıkıldığını anlattı.
Bazı insanların kaşlarıyla dalga geçtiğinden yakınan fenomen Abdullah Çelik, en çok beğenilen videosunun “Nasılsınız dediklerinde, iyiyim diyorum” başlıklı olduğunu ancak mütevazılığını bozmamak adına bunu artık kameralar karşısında yapmadığını vurguladı.
PARA TEKLİF ETTİLER
Instagram’da 47 bin 800, Vine’da 45 bin 400, Twitter’da ise 10 bin 500 takipçisi olduğunu ifade eden küçük fenomen, kendisini tanıtmak isteyenlerin para teklif ettiğini ancak buna çok sıcak bakmadığını dile getirdi. 
Editör: TE Bilisim