Mehmet Osmanoğlu abone olun gücümüze güç katın dedi

İstanbul Times Gazetesi
abone destek hizmet müdürü Mehmet Osmanoğlu yaptığı açıklama'da şunları söyledi " Gazete ve haber portalı olarak gücümüzü okurlarımızdan alıyoruz...

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Finans kaynaklarımızı özgür yayın yapmamızı etkileyecek kaynaklar yerine okurlarımızın desteği ile karşılamak adına var olan abonlerimize 1.000 Tane yeni abone ilave etmek istiyoruz.

Bunun için okurlarımızın yıllık olarak 125 TL yi verdiğimiz hesaba yatırıp isim ve adreslerini [email protected] 'a ulaştırmaları veya 0212- 415 82 05 nolu telefon ile itibata geçmeleri abone olmaları için yeterli olacaktır dedi.


Gazetemizin Kurucusu Hüseyin Çetiner bereket azdadır dedi

Gazetemizin kurucusu Hüseyin Çetiner ise abone destek hizmet birimlerinin başlatmış olduğu "Siz okumazsanız biz yazamayız,HEDEF 1.000 YENİ ABONE" kampanyası için abone destek müdürüne verdiği sözde kendisinin 250 veya 300 kişilik bir abone için katkı yapabileceğini söyledi.

Nasıl Abone Olacaksınız     :Zeytinburnu Postanesinde bulunan 06167046 Nolu 
                                              posta çeki hesabımıza yıllık abone bedeli olarak 125 
                                              TL havale yapmanız abone olmanız için yeterlidir.


Daha sonra Gazetenizin kimin ismine ve hangi adrese gelmesini isterseniz bilgileri [email protected] 'a mail atmanız yeterli olacaktır.

İlk 300 içinde yer alan abonelerimizin içinde yapılacak kura çekimi ile süpriz hediyeler verilecektir. Ayrca abone olan herkese karvizit boy bir ilan da ücretsiz yayınlanacaktır.

"Siz Okumazsanız Biz Yazamayız...HEDEF 1.000 YENİ ABONE..."

Haydi İstanbul Times okuru sen de bu kampanya'ya destek ver gücümüze güç kat.


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 

 
Editör: TE Bilisim