Şişli Belediyesi,  27.Okulun Temellerini Attı

Şişli Belediyesi, eğitim ile ilgili yaptığı çalışmalarla diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.

Şişli Belediyesi, Şişli’deki kapasitesi yetersiz okulları yıkıp yeniden yaptırarak, okullara modern bir görünüm kazandırıyor. Göreve geldiği 11 yıldan bu yana “Her okulda bir tuğlamız olmalı” amacıyla bölgedeki okulları yenileyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli’ye 27.okulunu kazandırıyor.

Belediye öncülüğünde yenilenen Gülbağ Mahallesi’ndeki Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu’nun temelleri Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde atıldı. Temel atma töreninde Mustafa Sarıgül’ün yanısıra İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, okul yetkilileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler hazır bulundu.

Mustafa Sarıgül temel atma töreninde yaptığı konuşmada eğitim sorununu çözememiş bir ülkenin geleceğe umutla bakamayacağını ve dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alamayacağını vurguladı. Bu amaçla yerel yönetim olarak eğitim konusuna çok önem verdiklerini belirten Sarıgül, belediyenin eğitim alanında yaptığı çalışmalarla ilgili olarak, “İlçemizdeki çocuklarımızın daha iyi şartlarda okuyabilmeleri için Şişli’deki 26 kapasitesi yetersiz okulumuzu yıkıp yeniden yaptırarak modern bir görünüme kazandırdık. Bu okullarımız özel kolejlerle yarışır hale geldi. Şişli’ye 27.okulunu kazandırmaktan mutluluk duyuyorum. Artık bizler değil, eserlerimiz konuşacak” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şişli Kaymakamı yaptıkları konuşmalarda, eğitim ile ilgili yaptığı çalışmalar dolayısıyla Mustafa Sarıgül’e teşekkür etti. Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu’nun 6 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

Editör: TE Bilisim