Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal tesislerin gazetecilere ev sahipliği yaptı


Başkan Karaman Kentsel dönüşümden,öğrencilere yüzme öğretmek üzere kurdukları havuz'a kadar bir çok konuda yaptıkları çalışmaları anlatarak gazetecilerle samimi bir ortamda uzun süre sohbet ederek gelecekte birlikte ne tür çalışmalar yapacaklarını masaya yatırdılar. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Güngören Belediye başkanı Şakir Yücel Karahan Belediye oluşlarının 20.yılı nedeni ile bu sene ilçenin tanıtımı ile alakalı değişik etkinlikler yapacaklarını ifade ederek basın mensuplarının bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Karaman toplantıda dünya daki belediyelerin sahip olduğu imkanları da anlatarak İstanbul ilçe belediyelerin onlara göre kısıtlı bütçelerle daha güzel işler yaptıklarını ifade etti.

Tozkoparan Kentsel dönüşümü ile alakalı da bilgi veren başkan kendisinden önceki kurucu ilçe belediye başkanı Yahya Baş'tan önce Güngören'in çamurdan geçilmeyen  bir yer olduğunu ifade etti.

Yahya Baş'ın ilçenin bugünkü modern hale gelmesinde büyük emeklerini olduğunu ifade eden Karaman bizlerde bu çalışmaların üzerine yeni katkılar yaparak  Güngören'i yaşanılır hale getirdik dedi.

Kahvaltıdan sonra günün anısına Gazetecilere birer tane saat ve kalem seti hediye eden başkan Karaman 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim