Ülkemizde yaşanan terör olayları ile ilgili yaşanan dramlara karşı duyarsız kalmamız mümkün değildir. Biz toplumun duyarlı insanları olarak, oluşturduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızda, sürekli olarak engelliliğin önlenmesi konusunda yoğun çaba harcarken, diğer taraftan terör sayesinde binlerce insanımız “Engelli Ordusuna” katılmaktadır.

Bu minvalde;Aziz milletimizin her zaman bağrına bastığı, yeri geldiğinde bir dilim ekmeğini paylaştığı bizler, milletimizi ve vatanımızı çok seviyoruz. Tek arzumuz insanlarımızın birinin bile zerre kadar dahi kalbinde keder, gönlünde tasa, zihninde belirsizlik, bedeninde de dert olmamasıdır.

İşte bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimizin insanların yaşamasını amaçlayan "Çözüm Süreci" çalışmalarını, her türlü siyasi, kişisel, örgütsel kaygıların dışında tamamen insani nedenlerle destekliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclis’imizin bu konuda alacağı her
kararın arkasında olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz. Temenni ederiz ki, en hızlı şekilde bu çalışmalar başarıyla tamamlanır.

Saygılarımızla Kamuoyuna duyurulur.

Editör: TE Bilisim