Bunun hesabını kim verecek ?

Bütün belediye başkanları göz boyayıp bir sonraki seçimde  oy alacak turizim tarzı işlere yatırım yapmayı bırakıp bir an önce şişmiş kadrolarını aza düşürüp peronel maaşından sonrada asıl yatırımlarını alt yapıya yaparlarsa küçük bir yağmur  yağmasında  alt geçitler ve toplu taşıma girişleri sel suları altında kalmaz.

Fatih Belediyesi,bayrampaşa Belediyesi ve yağmur sularında zarar gören diğer ilçe belediye başkanları ilgili birimlerine  logarları temizleyin ve yağmur  yapdığı zaman suların gitmesi gereken yöne gitmesi için gerekli çalışmaları yapın deseydi bugün yağan yapmurda bir çok iş yeri su altına kalmayacaktı. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Belediye başkanları asli işlerini yaptıktan sonra festival ve turizm işlerine baksınlar.Aksi halde ülkemizi ve İstanbul'u dünyaya rezil eden yağmur suları içinde yüzen ürünlerin manzaralarını  hep göreceğiz..

Belediye başkanları hemen asli işlerine dönsünler, ilçesi su altında kalan bir başkanın festival yapması  ve halkı tatile götürmesinin hiç bir kıymeti yoktur. Başkanlar asli işlerini yaptıktan sonra ve çuval çuval faiz ödemesinden kurtultuktan sonra çayır çimen festivali de yapsın halkı piknik ve tatilede götürsün ancak öncelik asli belediye işleri olmak zorunda.

Kaynak . İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim