Seçimin Ardından Çarşı Pazarın Son Durumu… Seçimin Ardından Çarşı Pazarın Son Durumu…

 Oyun detayları için sizlere hazırladığımız makalemizi okuyabilirsiniz. Sizler için özenle araştırıp her detayını verdiğimiz makalemizde aradığınız tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Oyun hakkında merak ettiğiniz ne var ise yazımızın devamını okuyarak öğrenmeniz mümkün. Öncelikle oyundan biraz bahsetmek isteriz sizlere. 15 milyondan fazla oyuncunun katıldığı çevrimiçi oynana bir oyundur. Sürekli oyuncular arasında iletişim halinde olmak ve kendi oyunlarını yaratmak kullanıcıların kulağına hoş gelerek, ilgilerini çekmektedir. Sürükleyici ve uçsuz bucaksız bir evrende yalnızca sizin yarattığınız bir dünya hayal ederek oyuna başlamanız için kendinize bir fırsat verebilirsiniz.

Roblox’u boş bir tuval olarak düşünün ve hayal dünyanızda ne var ise bu ucu bucağı olmayan tuvale aktardığınızı hayal edin. Tek bir farkla tabii, 3 boyutlu oluşu ilginizi daha çok çekecektir. Çevrimiçi şekilde oynanan bu oyunda, sosyalleşmekte bir hayli mümkündür. Diğer oyuncular ile arkadaşlık kurabilir ve sohbet edebilirsiniz. Hatta ve hatta aranızda takım kurarak da oldukça eğlenceli, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız zamanlar geçirmenizde mümkündür. Roblox hakkında bilgi edindikçe oyunu indirmek istiyorsanız eğer indirgeek.com web adresimizden hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz.

https://indirgeek.com/roblox/

Roblox Nasıl Oynanır?

Legolar ile kurduğunuz dünyanızı nasıl oynamanız gerektiğini ve sizlere vereceğimiz ufak tüyolara gelin birlikte göz atalım. Öncelikle oyuna üye olmalısınız. Üyeliğinizin ardından roblox oyun seçeneklerinden bir tanesine tıklamanız yeterli. Oyun içerisinde oynamak istediğiniz takdirde blokların renkleri ve boyutlarını dilediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz. Oyunumuzun içerisinde yer alan tüm oyunlar birbirinden farklıdır. Üyelerinin özgürce platform oluşturabilmeleri ve kendi dünyalarının yaratmaları söz konusudur. Böylelikle herkesin birbirinden faklı olduğu ayrımı yapılmaktadır. Bundan mütevellit her oyun kişiye has bir hal almaktadır.

Dünya üzerinde çocukların vazgeçilmezi haline gelen bu uygulamayı indirgeek.com adresimizden kolaylıkla ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Kullanıcılardan ve ebeveynlerden olumlu yorumlar toplayan roblox, çocukların gelişimi içinde oldukça katlı sağlıyor. Çocuklar için öneriliyor mu? Ebeveynler bu konuda ne düşüyor? Çocukların gelişimi için faydalı mı? Ve benzeri gibi aklınızda soru işaretleri var ise makalemizin devamını okuyarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Haydi, gelin birlikte çocuklar için geliştirilmiş bu uygulamanın çocuklar üzerindeki etkisini birlikte öğrenelim.

Roblox Çocuklar İçin Zararlı Mı?

Roblox çocuklar için zararı olmayan nadir uygulamalardan bir tanesidir. Çevrimiçi oynanan roblox çocuklarınınız arkadaş çevrelerinin gelişmesine de katkı sağlamaktadır. Sohbet edebilecekleri ve birlikte zaman geçirebilecekleri sanal arkadaşları sayesinde hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Üstelik sohbette yer alan kötü içerikteki konuşmalar kurucular tarafından anında tespit edilerek engelletiliyor. Ayrıca oyun esnasında çocuklarınız yabancı dillerini de ilerletebiliyor. Yabancı konuşmaları anlayabilmek adına çeviri yaptıklarında hem arkadaşları ile sohbet edebiliyorken hem de dillerini geliştirebiliyorlar. Ebeveynlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği roblox uygulamasına indirgeek.com web adresimizden ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Çocuklarınızın kendi dünyalarını yaratabilecekleri bir oyun olarak bilmektedir. 3 boyutlu ucu bucağı olmayan bir tuval hayal edin ve çocuklarınızın hayal dünyası ile tanışın. Hayallerini genişletebilecekleri, hayal dünyalarında hem yabacı dillerini ilerletsinler hem de eğlensinler. Kısacası zorla sevdirmeye çalıştığınız yabancı dil dersleri için eğlenerek öğrenme fırsatları olabilir. Belirli oranlarda sohbet edebilecekleri ve yabacı kelimeler kullanıldığında anında engelleme özelliği ile tercih edebileceğiniz bir uygulamadır. Dünya genelinde 15 milyondan fazla çocuğun tercih ettiği roblox oyunu çocuklarınızın gözdesi haline gelecek.

Roblox indir

Editör: TE Bilisim