Kampanya ve %40 indirimli fırsatlar hazırlayarak özel günlerinizde ve her anınızda özel hissetmenizi sağlayacak takı tasarımlarını sizlerle buluşturuyor. rlanta yüzük modellerinde Ddiamond farkı hissediliyor.

Birbirinden özel tasarımlar ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz alternatifler ideal fiyatlarla buluşturuluyor. Takı setlerinden küpelere, kolyelerden bilekliklere, rlanta severler için zengin alternatifler oluşturuluyor. Evlilik teklifleriniz sizin olmazsa olmazı tektaş pırlanta modellerinden baget ve sırataş yüzük alternatiflerine kadar birçok seçenek sizleri bekliyor.

Bu evlilik yıldönümünde ne hediye alacağım kaygısını geride bırakın. Ddiamont pırlanta kolye alternatifleri ile büyülüyor. Sezonun yeni modelleri dudak uçuklatan ücretlerle değil oldukça ideal fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Hem sizin hem de sevdiklerinizin beğenisini kazanacak. Bu ürünlerle en favori hediye seçimini yapmış olacaksınız.

Aksesuar her kadın için vazgeçilmezdir. Ancak pırlanta denildiğinde aksesuar kullanmayı sevmeyen kadınlar bile kayıtsız kalamaz. Bu nedenle pırlanta alternatiflerini bulabileceğiniz Ddiamondda indirimlerden yararlanarak çok daha zevkli ve avantajlı alışveriş yapabilirsiniz.

Ddiamond Pırlanta Küpe Alternatifleri İle Trend Oldu!

Ddiamond uzun yıllardır sahip olduğu özel takı tasarımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Oluşturmuş olduğu tüm kategorilerde hızlı bir şekilde hizmet sağlıyor. Site üzerinde pırlanta yüzükler, kolyeler, bileklikler, küpeler ve gümüşler de bulunuyor. Üstelik adres üzerinde tektaşını tasarla bölümünden kendi tasarımlarınızı parmağınızla taşıyabilirsiniz.

Pek çok kişi için pırlanta denildiğinde akan sular durur. Yepyeni modeller, kalpli tasarımlar, klasik tarzda oluşturulmuş ürünler ve sıra dışı tasarımlar için bu adresten yararlanabilirsiniz. Hediyenizi seçebilir, hem sevdiklerinizin hem de kendinizi şımartmanın yolunu bulabilirsiniz. İdeal fiyatlardan başlayarak yüksek fiyatlara doğru ilerleyen rlanta alternatifleri bu site üzerinde yer alıyor. 2000 TLden başlayan pırlanta modelleri ile Ddiamond ailesini büyütüyor. Bir de renk seçeneği ve satış yelpazesiyle 277 satış noktası ve 4 konsept mağaza ile hizmet veriyor.

Pırlanta küpe modellerinde kalpli, sıra taşlı, hayvan figürlü ve her yaş için uygun tasarımları beğeninize sunuyor. Çocuklarınız, eşiniz, sevgiliniz ve arkadaşlarınız için seçecek olduğunuz tasarımlarla zevkli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim