Yaşları küçük, ancak hedef ve yürekleri büyük olan, “Ağaç yaşken eğilir” sözüyle küçük yaşta yardım etmenin bilinci ve sorumluluğunu taşıyan Özel Çapa Bilim Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı Doğubayazıt’ta kardeş okul olarak Sağlık Suyu İlköğretim Okulu’nu seçtiler.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Özel Çapa Bilim Koleji öğrencileri Ağrı Doğubayazıt’ta bulunan kardeş okulda eğitim gören tüm öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçlarının yanı sıra kırtasiye, vb. ihtiyaçlarını kardeş okul öğrencilerine hediye etmek verilmek üzere Ağrı Doğubayazıt Sağlık Suyu İlköğretim Okulu’na gönderdi.

Bu sosyal sorumluluk projesini yerine ulaştırmak ve yerinde incelemeler yapmak için Özel Çapa Bilim Koleji kampüs müdiresi Nuray Yılmaz Ağrı Doğubayazıt’a gitti.

Okul Kurucusu Maksut Konyar yaptığı açıklamada, “Sosyal sorumluluk projesinde emeği ve katkısı olan ve bu erdemli harekette desteğini esirgemeyen Özel Çapa Bilim Koleji’nin sevgili öğrencilerine, çok kıymetli velilerine, değerli yönetici ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürler ederiz. Dileğimiz bu örnek projelerin çoğalmasıdır.” dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim