İTÜ Kontrol Mühendisliği bölümünden mezun olan ve 2015 yılında Zeo Agency ekibine katılan Ozan Ketenci, kendini SEO alanında geliştirmeye devam ediyor ve özellikle veri bilimi konusuna odaklanıyor. Türkiye’nin en büyük SEO ve dijital pazarlama etkinliği olan Digitalzone’19 sahnesinde görme ve dinleme şansını elde edebileceğiniz isimlerden biri de Ozan Ketenci oluyor.

Ozan Ketenci dijital pazarlama alanında dünyanın en önemli isimlerinin sahne alacağı Digitalzone etkinliğinde önemli bir sunum yapacak. Etkinliğin gerçekleştirileceği 9 Ekim 2019 tarihinde, saat 16: 40 ila 17:00 arasında konuşma yapacak olan Ozan Ketenci, bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Digitalzone etkinliği 2013 yılından bu yana düzenleniyor ve dijital pazarlama ile SEO alanına ilgi duyan herkesin buluştuğu önemli bir konferans olma özelliğini koruyor.

Ozan Ketenci Digitalzone Sahnesinde Olacak!

Her yıl Zeo Agency tarafından düzenlenen konferans kapsamında birbirinden önemli konuşmacılar son derece önemli olan tekniklerin, yeniliklerin altını çiziyor. Simultane çevirinin de yapılacağı bu etkinlik çerçevesinde yabancı konuşmacılar da sahne alıyor. katılımcıların bu yıl dinleme fırsatını bulacağı yabancı isimler arasında Found’dan Hannah Thorpe, Peak Ace’ten Bastian Grimm, Verve Search’ten James Finlayson, Distilled’dan Dominic Woodman, Ahrefs’ten Nick Churick ve DataForSEO’dan George Svash var.

Aynı zamanda ülkemizden Ozan Ketenci ile birlikte konuşma yapacak isimleri de Skyscanner’dan Emre Güney, Zeo Agency’den Yiğit Konur, Optdcom’dan Serbay Arda Ayzit, Mosanta’dan İlyas Teker, Performics’ten Okan Kortan ve Kriko’dan Uğur Eskici şekline sıralayabiliriz. Büyümenin hilesi; kullanıcı tutundurma, çoklu algoritmalar için optimizasyon, sıralamaları iyileştiren bağlantılar edinme, veri odaklı teknik SEO, B2B aramayla başarıya nasıl ulaşılabileceği, konferans kapsamında ele alınacak konulardan sadece birkaçı…

Türkiye’de uluslararası bir etkinliğe katılma deneyimini yaşatacak olan Digitalzone için çok fazla zaman kalmadı. 400 kişinin katılması beklenen etkinlikte yerini almak isteyenlerin biletleri hemen incelemeye başlaması lazım. Bu noktada önerimiz zaman kaybetmeden Zeo Agency internet sitesine tıklanması olacak. Böylelikle Digitalzone heyecanını ve keyfini siz de yaşayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim