Şimdi yaşamın ölü tonlarını geride bırakarak hayata biraz renk ve anlam katma zamanı. Bırakın bütün suskunlukları, duvarda asılı kalan bir fotoğraf karesinde ve doğruca Olivium'da renklerin gizemli yolculuğuna tanık olun

Durmayın. Hayata biraz hareket katın. Yolunuzu yaşamın nabzının attığı Olivium Alışveriş Merkezi'nin yaşama anlam katan atmosferine çıkarın. Olivium yerli ve yabancı markaların outlet karmasıyla kaliteyi uygun fiyata alabileceğiniz bir alışveriş merkezi özelliğini taşıyor. Yine merkezde herkesin gönlünce eğlenerek farklı etkinliklere katılabileceği bir ortam mutlaka var. Önce oturun Okafe'de gönlünüze göre bir şeyler için.

 

ENERJİNİZİ HEMEN BİTİRMEYİN

Sabah mahmurluğunu üzerinizden attıktan sonra doğruca bowling salonuna uğrayın. İster usta olun, ister acemi fark etmez. Sadece güne biraz hareket katmanız yeterli. Sakın enerjinizin tamamını burada harcamayın. Daha vakit erken ve yapacak çok iş var. Sırada tırmanma duvarında zirveye ulaşmak bekliyor sizi. Şimdi sıra geldi düz duvara tırmanmaya. Olivium'daki o düz tırmanma duvarında yukarıdaki aydınlığa ulaşmak istiyorsanız aldanmayın çocukların ustalığına biraz yürek ister. Siz zirveye yaklaştığınızı düşünürken ayaklarınız bunun aksini söyleyebilir. Siz siz olun gurur yapmayın.

 

HAYATIN NABZINI YAKALAYIN

Aslında Olivium'da eğlence dur durak bilmiyor. Eğer enerjiniz bitmek üzereyse oturun bir restoranda ağız tadında bir öğle yemeğinin insanda bıraktığı hazzı yakalayın. Kısa süreli de olsa bulunduğunuz koşullardan uzaklaşmak istiyorsanız, size önerimiz hemen gösterimdeki filmlerden birini izleyebilir veya alışveriş merkezinde yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Artık alışveriş merkezleri sadece alışverişlerin yapıldığı yerler değil. Beraberinde değişik sosyal ve kültürel etkinliklerin hayat bulduğu mekanlar olarak öne çıkıyor. Bakın, gün sizin yüreğinizden kopup gelen coşku da… Şimdi yeniden keşfettiniz dünyaya farklı bir pencere aralamayı. Ve yine yeni umutlarla düştünüz yollara…

 

HERKES AYNI STATÜDE

Olivium'un sekiz yıldır yaşayan bir alışveriş merkezi olmasının önemli bir artı olduğunun altını çizen Genel Müdür Aytaç Özçiçek, AVM'nin açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinliklerle yerleşik ve mutlu bir ziyaretçi kitlesi yarattığını kaydetti. Yeni açılan outlet alışveriş merkezlerinin Olivium'u bir nebze etkileyebileceğini ama açılıp sonradan outlete dönenlerin fazla şansının olduğuna inanmadığını söyleyen Aytaç Özçiçek; “Ayrıca çok fazla outlet de açamazsınız. Buna markaların altyapısı izin vermez” dedi. Alışveriş merkezine giren herkesin sosyal açıdan aynı statüde olduğunu belirten Aytaç Özçiçek ziyaretçiler arasında hiçbir zaman ayrım yapılmadığını ve içeri giren herkese ortak kültür enjekte edildiğini vurguladı.

 

2009 ZORLU GEÇECEK

Alışveriş merkezlerinin ülkenin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesinde önemli rol üstlendiğini ifade eden Aytaç Özçiçek şöyle devam etti: “Alışveriş merkezi hem kayıtlı ekonomiyi geliştiriyor hem de alışveriş yapan herkesin aynı statüde olmasını sağlıyor. Bizim işimizde dört temel kriter var. Buna uyanlar yaşamaya devam edecek, uymayanlar ise zorlanacak. Dolayısıyla alışveriş merkezlerinin planlı çoğalması gerekiyor. Eğer alışveriş merkezi yapılacaksa lokasyon iyi tespit edilmeli ve sağlıklı fizibilite yapılmalı. Mimari çok iyi olmalı. Marka karmasına dikkat edilmeli ve çok iyi yönetilmeli. Ancak son dönemlerde ölçek, marka karması ve lokasyon gözetmeden yapılan alışveriş merkezleri haksız rekabet yaratarak sektöre zarar veriyor. Bu nedenle 2009 zayıf perakendecilerle alışveriş merkezlerini olumsuz etkileyecek.”

 

Olivium'u tercih etmek için 10 neden

 

 

 

  • Çevredeki ve farklı bölgelerdeki insanların gelmesi için uygun lokasyon

     

     

  • Outlet konseptinde hizmet vermesi

     

     

  • Yönetim tarzının ziyaretçi odaklı olması

     

     

  • Merkez içindeki farklı etkinlik alanları

     

     

  • Mimari yapısından dolayı ferah ve geniş mekanların bulunması

     

     

  • Bölgenin buluşma noktası özelliği taşıması

     

     

  • Çocuk klübü

     

     

  • Gençlerin modayı ve günün trendlerini rahat takip edebilmesi

     

     

  • Çarşamba günleri sürekli ve diğer günler yapılan sosyal-kültürel etkinlikler

     

     

  • Güvenli olması
  • Editör: TE Bilisim