Havaların ısınmasıyla birlikte okulların yıl sonu kermes heyecanı da başladı. Okulların ihtiyaçlarına destek amacı taşıyan kermeslerde, öğrenci ve aileleri de birlikte olma fırsatı buluyor.
 
Pınarkule İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kermesin açılışını Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş ve Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte açan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kermesten aldığı ürünleri öğrencilere hediye etti.
 
Kermes heyecanı yaşayan okullardan Pınarkule İlköğretim Okulu yönetimi, veli ve öğrencileri bu duyguyu Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş ve Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile paylaştı.
Okulun bahçesinde düzenlenen açılışta kurdeleyi birlikte kesen, Başkan Uzun, Kaymakam Odabaş ve Müdür Kayapınar, öğrencilerle kermesi gezerek, alışveriş yaptılar.
Öğrencilerin hazırladıkları halk oyunu ve kolbastı dansı gösterilerinin ardından konuşan Başkan Yusuf Uzun, yerel yönetim olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve hep birlikte daha iyiye ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.
Beylikdüzü’nün yeni kurulan bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Uzun, ilçenin yoğun bir şekilde göç aldığını ve yeni eğitim kurumlarına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim