Kök: Amacımız kurallara uyan sürücüler yetiştirmek dedi

Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesinde bulunan Özkökler İş Merkezinde faaliyet gösteren Net  Sürücü kursu 22 yıllık geçmişinde ilk kez basın ile bir araya geldi.

Kurumun yönetim kurulu başkanı Salim Kök  her işte olduğu                                              gibi sürücü kursunda da çevre çok önemli. Biz de uzun süredir merkezi ilçemizde bulunan basın  mensupları ile  kahvaltılı toplantı da bir araya gelmek istiyorduk.

Değerli arkadaşım MHP İstanbul İl Yönetim kurulu üyesi Metin Yazar başkanımın basın mensuplarını davet etmesi ile sürücü kursumuzda samimi bir ortamda bir araya geldik.

Kendi adıma ilçemizin sorunlarını gündeme getiren ve ilçemiz olan Zeytinburnu ile alakalı haberlere önem veren Gazete, web siteleri ve Web televizyonların yetkilileri ile bir araya gelmek beni çok mutlu etti.  Net Sürüsü kursu ilçemizde 22 yıldır hizmet veriyor ama biz bu kurumu 2.5 yıl önce devraldık bundan sonra basınımız ile daha yakın bir şekilde çalışmak isteriz dedi.

Kök Gündemin Konuğu oldu

İnternet televizyonculuğu konusunda  4 milyon’a yakın takipçisi  ve 5 binden fazla abonesi olan You Tube kanalında programları yayınlanan Gazeteci Yazar Hüseyin  Çetiner  Net sürücü kursunda Gündem programı içinde çekim yaptı. Çetiner İlkokul mezunlarının ehliyet almasında  kısıtlamalar geldi mi soruları başta olmak üzere öğrenciler kesin olarak derslere girmek zorunda mı gibi bir çok soru sordu. Salim Kök de sorulan her soruya samimi ve içten cevaplar verdi.

İzlemek için www.istanbultimes.tv  yi tıklayın...


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim