Bir nakliye firması ile anlaşmak için pek çok kritere dikkat etmeniz gerekiyor. Yalnızca evden eve nakliyat için belirlenmiş ücretler bile çok ciddi farklar gösterebiliyor. Özellikle taşınma ile ilgili tecrübeniz az ise dikkat etmeniz gereken pek çok şeyi gözden kaçırmanız maalesef mümkün. Bu ve daha birçok detayı düşününce bir nakliyat platformu kullanmanın avantajı oldukça büyük.

Zaman Kaybını Önler

Nakliye firmaları arasından seçim yapmak için çok güvenilir bir referans yoksa yapacağınız şey tek tek araştırmak olacaktır. Ancak bu ciddi bir zaman kaybı demek de oluyor. Her firmayı tek tek aramak, aynı soruları sormak ve cevapları almakla da bitmeyen, kıyaslamasını da yapmanız gereken bir süreçten bahsediyoruz. Bu noktada nakliye platformu sizin için en uygun seçeneği size direkt sunar.

Daha Profesyonel Hizmet

Pek çok nakliye firması ile çalışan bir nakliyat platformu alanında çok daha üstün bir deneyim ile hizmet verir. Hem nakliye firması arayan kişilerin hem de firmaların ihtiyaçlarının ne olduğunu bilerek ideal bir denge kurar. Daha baştan pek çok yanlış anlaşılmayı önleyecek bir iletişim sistemi ile kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verir. Bu iletişim sistemi sayesinde hizmetin kusursuz olması için nakliye firmalarının hangi kriterlere uygun olduğunu çok daha profesyonel filtrelerden geçirerek belirler.

İhtiyaç Duyulan Ek Hizmetler

Evden eve nakliyat söz konusu olduğu zaman eşyaların taşınmasının dışında da bazı ihtiyaçlar olabilir. Her şeyden önce gelen ev temizliğinden anahtar değişimi için çilingire, elektrik ya da su tesisatı bakımından gerekli olabilecek ihtiyaçlara kadar bazı ek hizmetler de gerekebiliyor. Bir nakliyat platformu, taşıma işlemini yapacak olan nakliye firmaları dışında bu gibi ek hizmet ihtiyaçlarınıza da cevap verebiliyor.

Güvenilir Hizmet ve İletişim

İyi bir nakliyat platformu yüzlerce firma ile çalışsa bile her zaman kullanıcı ile iletişimi kendisi sürdürmelidir. Bu da herhangi bir olumsuzluk yaşandığı zaman kullanıcının zaten sorun yaşamakta olduğu nakliye firmasından başka bir sorumlu bulabilmesini sağlar. Böylelikle istenmeyen bir durum için çözüm gerektiren müdahalelerde daha sağlıklı bir şekilde aksiyon alınabilir.

Siz de taşınmayı düşünüyorsanız en güvenilir nakliyat platformu olan eTaşın üzerinden hemen araştırmanızı yapın, hızlıca maliyeti öğrenin!

Aynı zamanda eTaşın üzerinden temizlik, kapı kilidi değişimi, stor perde ve avize montajı, dezenfeksiyon ve boya badana gibi ek hizmetleri alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim