Mühendislik, tasarım, proje yönetimi ve danışmanlık gibi uygulamalı alanlarda Türkiye’nin önde gelen kuruluşları ile birlikte faaliyet göstermektedir. İş hacmi en büyük mühendislik firmalarından biri olan Sigma Mühendislik; ekip çalışmasına, kişisel gelişime ve inovasyona önem vermekte ve sahip olduğu bu misyon ile inşaat sektöründeki dinamikleri belirlemekte ve global anlamda ürettiği çözüm anlayışı ile hizmet vermekte ve yapı ve inşaat sektörünün en güncel uygulamalarını hayata geçirmeye devam etmektedir.

Statik ve Mimari Proje Hizmeti

Statik, mimari, elektrik, mekanik, altyapı, restorasyon ve güçlendirme projeleri ve BIM (Yapı Bina Modellemesi) gibi farklı alanlarda uzmanlıklar gerektiren projeleri çeşitli sektörlerde yürütmekte olan Sigma mühendislik; uzmanları ve çalışanları ile tüm disiplinler arasında oldukça kaliteli bir entegrasyon sağlamaktadır. Buna ek olarak, sürdürebilir bir hizmet anlayışı benimseyen Sigma Mühendislik, sadece proje ve inşaat yönetimiyle çözüm ortağı olmakla yetinmeyip aynı zamanda proje sonrasında da tam destek vermeye devam etmektedir.

İnşaat ve Proje Yönetimi Hizmeti

Sigma Mühendislik; proje planlama ve proje kontrolü, bütçe oluşturulması ve bütçe takvimi takibi, ihale yönetimi, yapım koordinasyonu ve denetimi, tasarım koordinasyonu ve yönetimi, risk yönetimi, raporlama, iletişim yönetimi ve BIM sistemi ile proje yönetimi alanlarında 30 yılı geçkin süredir hizmet vermektedir. Firma program ve proje yönetimleri ile işverenlerine kapsamlı bir hizmetler bütünü sunmakta ve yönetim, geliştirme ve kontrol aşamalarının tamamında sorumluluk almaktadır. Aynı zamanda uluslararası kalite standart anlayışı ile işverenlerin proje riskini minimuma indirmektedir.

Mühendislik Danışmanlık Hizmeti

Firma; danışmanlık hizmeti olarak tasarım koordinasyonu ve değerlendirmesi, yapıların statik analizi çalışması, modelleme uygulama, planlama ve araştırma yapma, yapılandırma süreci ve inşaat gereksinimleri araştırması, ölçümleme ve raporlama yapma, değer mühendisliği, yapılabilirlik etüt çalışmaları ve fizibilite çalışmaları alanlarında hizmet vermektedir. Sigma Mühendislik vermekte olduğu bu hizmetlerle işverenler için en kısa sürede ihtiyaçlarını en etkin biçimde karşılayacak çözümler yaratarak oldukça verimli çalışmalara imza atmaktadır.

Referans Markaları

Referansları arasında Türkiye’nin öncü markalarından Garanti, Mavi, Koton, LC Waikiki, Yapı Kredi gibi kurumlar yer alan Sigma Mühendislik; çelik, betonarme ve ahşap gibi ürünlerle işverenlerin birçok farklı ihtiyacını karşılayabildiği yapı malzemeleri ile hizmet vermektedir. Bunların yanında mimari, elektrik ve mekanik alanlarındaki projeleri ile de bu öncü markalara hizmet vermektedir.

Online İletişim

Sigma Mühendislik’e ulaşabilmek, sorular sormak veya tavsiyelerde bulunmak için Sigma Mühendislik iletişim formunu doldurabilir ya da Beşiktaş/İstanbul’da bulunan ofislerine ziyaret ederek iletişime geçebilirsiniz.

Mühendislik hizmeti ve inşaat proje yönetimi hakkında daha fazla detaylı bilgi için https://sigmamuhendislik.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim