İstanbul Times Haber Merkezi

Çiğköfte, Dolma ve İçli Köfte Kalabalığa Yetmedi!
 
Mercekhaber Gazetesi’nin 6.Yıl Ödül Töreni, ön salonda kokteyl ile başladı. Kokteylde Ziya Şark Sofrasısponsorluğunda içli köfte, Cooker Ev Gereçleri sponsorluğunda çiğköfte ve içecekler, Şansal Tekstilsponsorluğunda ise zeytinyağlı dolma ikram edildi. İkram sonrası Akdeniz Salonunda yerini alan misafirlere, önce Mercekhaber Gazetesi Yayın Koordinatörü Eğitimci -Yazar Mehmet Zengin’in hazırlamış olduğu Mercekhaber Gazetesi’nin dünü ve bugünü konulu slayt gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından Motif Halk Oyunları Ekibi çeşitli yörelerden halk oyunları sergiledi.

Geceye damgasını Mehmet Çimen ve Sıra gecesi ekibi vurdu
 
Gecenin merakla beklenen anı Şanlıurfa Sıra Gecesi göstersiydi. Şanlıurfalı ünlü sanatçı Mehmet Çimen ve Sıra gecesi ekibi yaşanan türküleriyle geceye damgasını vurdu.  Ardından geceye Bursa’dan katılan Araştırmacı-Yazar Mercekhaber Gazetesi  Genel Koordinatörü Halil Çuhadaroğlu’nun buğulu sesi ile okuduğu Türk Sanat Müziği eseri geceye renk kattı.
Canbekli, İş adamlarına seslendi “Yerel Medya’ya sahip çıkın“

Müzik gösterisinden sonra  kürsüye Mercekhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Derviş Canbekli  davet edildi.
Uzun Adam gecenin ilgi çeken konuğu oldu

Gecenin konuklarında olan dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen katılımcılar arasında hayli ilgi gördü. Resim çekmek için misafirlerin sıraya girdiği Kösen, ödülünü Mercekhaber Gazetesi Yayın Kurulu üyesi Kadir Güloğlu’nun elinden aldı.
Yerel Medya “ALTIN KUPA” 1.Ödülünü Uzun adam verdi

Tasarım Dalında ilk defa düzenlenen Yerel Medya “ALTIN KUPA” ödülüne birinci olan 34 Gündem Gazetesi layık görüldü. Ödülü Gazete adına İmtiyaz Sahibi Bekir Hallaç, dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen’den aldı.
 
 Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim