Bir kişinin size olan sevgisinin artmasını istiyorsanız ya da eskisi gibi sevmesini istiyorsanız aşk büyüsü yaptırabilirsiniz. Aşk büyüsü ile adınız o kişinin zihninde önemli bir yer kaplamaya başlar. Kendinizi sevdiğiniz kişiden uzaklaşırken bulursanız, aşk büyüleri sevginizin güçlenmesini sağlamaya yardımcı olabilir.

Büyüler iki çeşide ayrılmaktadır: Kara büyü ve ak büyü. Kara büyü büyük enerji ve çaba gerektiren tehlikeli büyülere verilen bir isimdir. Ak büyüler ise kara büyülere göre daha basit bir şekilde ilerleyen büyülerdir. Kara büyülerin yapımında mutlaka profesyonel bir medyum bulunmalı ve büyüyü yönlendirmelidir. Ak büyülerin yapımında ise medyum daha çok danışman görevi üstlenmektedir.

Medyum Okşan Farkı İle Aşk Büyüsünün Yapımı


Aşk büyüsünün birçok çeşidi bulunmakta ve her aşk büyüsünün yapımı değişmektedir. Aşk büyülerinden bazıları:

  • Bağlama Büyüsü: Bağlama büyüleri birden fazla neden için kullanılabilir. Başkalarının büyülerine karşı kişisel korunma için kullanılabilirler. Doğanın güçlerini, ruhları ve hatta insanları bağlayabilirler.
  • Papaz Büyüsü: Bu büyü herkes tarafından bilinen güçlü ve tehlikeli bir büyüdür. Bu yüzden profesyonel bir medyum aracılığıyla yapılmalı ve medyumun belirttiği adımlar izlenmelidir.
  • Sakız Büyüleri: Boşanmayı önlemek ve mutlu bir ilişki sağlamak için yapılan büyülerdir.
  • Sarımsak Büyüsü: 1 - 2 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlayan bir aşk büyüsüdür.
  • Kilit Büyüsü: Asma kilit ile yapılan etkili bir bağlama büyüsüdür.
  • Nohut Büyüsü: Nohut aracılığıyla yapılan aşk ve bağlanmayı sağlayan bir büyüdür.
  • Tırnak Büyüsü: Tırnağın yakılması ve yedirilmesi ile yapılan eşi ya da sevgiliyi kendine bağlama büyüsüdür.
  • Su Büyüleri: Suyun farklı yöntemlerle kullanılmasıyla yapılan aşk büyüleridir.
  • Fotoğraf Büyüsü: Burada medyuma büyü yapılmak istenilen kişinin fotoğrafı götürülür ve diğer işlemler medyum tarafından yapılır.
  • Tuz Büyüsü: Tuz ile yapılan hem aşk hem de ayırma büyüsü olarak kullanılabilen bir büyü türüdür.

Bir büyünün etkili olmasının tam olarak ne kadar sürdüğünü bilmek neredeyse imkansızdır. Çünkü; bir büyünün tamamlanması için izleyeceği rota bilinmemektedir. Aşk büyüsünün seçimini yaparken medyumunuza danışınız. Aşık etmek istediğiniz kişiye ya da eş - sevgili sorunlarına göre büyü seçmenizde size yardımcı olacaktır.

Aşk Büyüsünün İşe Yarama Durumunu Nasıl Anlayabilirim ?


Aşk büyüsü nasıl yapılır sorusuna cevap verdikten sonra büyünün işe yarama durumunu nasıl kontrol edebileceğinizi anlatacağız.

  • Büyü yapılan kişinin size karşı olan hareketlerini gözlemleyin ve inceleyin.
  • Büyünün yapılmasından sonra bir mutluluk ve rahatlık hissettiyseniz büyünüz işe yarayacak demektir.
  • Büyü yapılan kişi sizinle daha fazla vakit geçirmek ve konuşmak istiyorsa büyü etkisini göstermeye başlamıştır demektir.
  • Arkadaşlarınızdan büyü yapılan kişinin sizin hakkınızda daha fazla konuştuğunu ve sizi andığını duyuyorsanız büyü etkisini göstermeye başlamıştır demektir.
  • Kendiniz hakkında daha olumlu ve özgüvenli hissetmeye başladıysanız büyü etkisini göstermeye başlamıştır demektir.

Yaşamınız hakkında bir günlük tutmayı deneyebilirsiniz. Böylece Aşk hayatınızda belirgin farklılıklar olup olmadığını görmek için ara sıra günlüğünüzü kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz sonucu alamadığınızı düşünüyorsanız ilk tavsiyemiz medyumunuzu tekrar ziyaret etmenizdir. Bazen aşk büyülerinin istenen etkiyi elde edebilmeleri için birden fazla yapılması gerekebilir.

Yapılan Aşk Büyüsünü Anlamak ve Bozmak

Hayat değişmeye devam eder ve belki de sonra yaptırdığınız büyüden pişman olursunuz. Büyüyü yaptıran kişi yaptırdığı büyüyü bozmak istiyorsa medyumuna gitmeli ve istekleri doğrultusunda büyü bozma işlemini başlatmalıdır. Yapılan büyüye göre de bozulma ve bozma adımları farklılık göstermektedir. Bağlama büyüsü nasıl bozulur diye sorulduğunda buna profesyonel bir medyum ile cevabını verebiliriz. Bu tarz zor ve birikim gerektiren büyülerde mutlaka bir medyuma danışılmalıdır. Her büyünün bozulmasında farklı dualar okunmaktadır. Dualar medyumunuz tarafından bilinmekte ve onun liderliğinde okunmalıdır. Bazı büyüleri medyumunuz kendi bozarken diğer büyülerde medyumunuz sadece sizi yönlendirecektir.

Eğer siz büyü yapılan taraftaysanız daha farklı adımlar izlemeniz gerekebilir. Özellikle büyünün kaynağı karmaşık bir ilişki yaşadığınız kişi ise büyüyü bozmak büyük çaba gerektirecektir. İçinde bulunduğunuz büyünün gücünü ve sizi nasıl etkilediğini gözlemlemeniz gerekmektedir. Öncelikle size büyü yapılıp yapılmadığını anlamanız gerekmektedir. Yaşanan ani değişiklikler, ani sevgi ve psikolojik değişimler bir büyünün habercisi olabilir. Bununla beraber muska, yazılı kağıt, bağlı ip, kokulu mum vb. eşyalar da bir büyünün habercisi olabilir. Bu eşyalardan birini evinizde bulduğunuz zaman medyuma götürmeyi unutmayınız.

Güçlü aşk büyüleri, yaşadığınız çevre üzerinde de büyük bir etkiye sebep olabilir. Belirli bir kişi seçmeden sadece aşık olmak için yapılan büyüler kişiyi farklı yönde etkileyebilir. Bir aşk büyüsünün gücü, özgüveninizi ve benliğinizi etkileyebilir. Bu tarz büyüleri genelde insanlar evde tek başına yapmaya kalkar. Büyünün yapılmasında yaşanan bir kelime bozukluğu bile büyünün gidişatını etkileyebilir. Bu yüzden büyü ters tepebilir ve sizi daha kötü bir duruma sokabilir. Bu yüzden hangi tür büyü yaparsanız yapın mutlaka profesyonel bir medyuma danışın.

Aşk Büyüsünün Bana ya da Sevdiğime Bir Zararı Olur mu ?

Yapılan aşk büyüsünün size veya sevdiğinize zarar verip vermemesi şu maddelere bağlıdır:

  • Büyünün düzgün ve tamamen doğru bir şekilde yapılması,
  • Büyüde gönderilen enerjinin pozitif bir enerji olması,
  • Büyünün uzun süre kullanılması,
  • Büyüyü yapan medyumun bir profesyonel olmasıdır.

Yukarıda belirtilen durumlar tüm ak büyüler için geçerli olmakla beraber kara büyülerde farklı sebepler ortaya çıkabilir. Kara büyüler zor ve tehlikeli olduğu için doğrudan büyüden kaynaklanan bazı zararlar olabilir. Bu durum tüm kara büyülerde gözlemlenmeyebilir ama yine de kara büyüler hakkında sizi uyarmak işteriz.

Editör: TE Bilisim