Kurtlar Vadisi bu kez de Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine el attı. Dizinin bu sezonki bölümlerinin konuk oyuncusu Azeri silah kaçakçısı, dün akşam AK Parti'nin Ermenistan açılımını bakın nasıl değerlendirdi!

Kurtlar Vadisi, aksiyondan uzaklaştı alema daldı. Dizinin ağır abisi Polat, dün akşam kendi mahallesini akşam ev gezmeye davet etti, hem de çöpçatanlık için. Gazeteciler.com'un haberine göre dizide magazin boyutunun dışında dizide çok önemli iki mesaj yer aldı. Bunlardan ilki önümüzdeki günlerde görüşülecek Soykırım Yasası diğeri ise Türkiye-Azerbaycan ilişkileri!

AZERBAYCAN SİZE KÜSMÜŞ!

Dizinin bu sezon bölümlerine eklenen silah kaçakçısı Nazır, Türklerin kanayan yarası Karabağ sorunu ve Hocalı Katliamı'na gönderme yaptı. Nazır, silah kaçakçılığından elde edilen gelirin bir bölümünü sürgündeki Türkler için kullanılacağını söylemesi üzerine itirazlar yükseldi. Nazır ise kendinden emin Türkiye ile Azerbaycan ilişkilerinin bozulduğunu sert sözlerle dile getirdi. Nazır son olaylardan sonra Azerbaycan halkının Türkiye'ye küstüğünü söyledi.

İşte o sözler;

Nazır: Bu paranın bir hissesini de Hocalı'da yitirdiğimiz gardaşlarımızın kalanları için ayırmışam.

- Benim payımdan ne münasebetle Hocalara pay ayırıyorsun.

Nazır:Sen Hocalı hakkında heç bişey bilmirsen!

Memati: Adamım bu ayı, armuttan başka birşey bilmez. Son boşver!

Nazır:Zaten Azerbaycan'ın tamamı size küsmüş.

-Niye? Biz ne yaptık?

Nazır: Bizim özümüz, özümüze bunu eylerse, başkaları neler eylemez? Ayıptır! Türk Türk'ü destekmesse, özümüz özümüze arka çıkmassa bize arka çıkanlar, bizi dizüstü koyarlar!

Editör: TE Bilisim