Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar’ın kendisinin 19 yıl önce beraberlik yaşadığı Şebnem Dinçgör’ün yeni boşandığı işadamı Mehmet Dereli’yle flörtünü yorumladı.


Kaya Çilingiroğlu eski eşi Hülya Avşar’ın kendisinin de 30 yıllık arkadaşı olan iş adamı Mehmet Dereli ile flört etmesine şaşırmadığını söyledi. Durumu doğal karşıladığını söyleyen Çilingiroğlu, “Burada beni ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmüyorum. Oğlum Kaya bile artık okula başlayacak.

Çok uzun zaman geçti. Bu kadar zaman sonra Hülya’nın hayatına giren kişinin bana sorulmaması gerek. Mehmet Dereli’yi 30 yıldır tanıyorum. Hülya ile flört edebilirler, olabilir” dedi.

Dereli ile geçen hafta Paper Moon’da aynı masada yemek yedikleri bilinen Çilingiroğlu, “Mehmet Dereli’nin Hülya Avşar ile ilişki yaşaması sizin dostluğunuzu etkiler mi?” sorusuna “Mehmet Dereli benim öyle kadim dostum falan değil.

Herkes her şeyi yapabilir. Beni ilgilendirmez ama Mehmet Dereli’yi yeni değil, çok uzun zamandır tanırım” dedi.

Mehmet Dereli ile Hülya Avşar’ın sürpriz flörtü Kaya Çilingiroğlu’nun geçmişte Dereli’nin eski eşi Şebnem Dinçgör ile yaşadığı ilişkiyi akıllara getirdi. O dönem Hülya Avşar’dan ayrılan Çilingiroğlu ile bir süre manken Şebnem Dinçgör ile 1993 yılında aşk yaşamıştı.

Çilingiroğlu “Avşar’la ilgili sizinle geçmişte ilişki yaşadığı için Şebnem Dinçgör’ün şimdi yeni boşandığı eşiyle flört ederek ondan intikam almaya çalıştığı şeklinde yorumlar yapılıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz” sorusuna “Aman ne intikamı! 1993 yılında Mehmet Bey ile Şebnem Hanım mı varmış? Neyin intikamı yani? Ayrıca millet benden böyle intikam almaya kalkarsa çok yorulur” diyerek esprili bir yanıt verdi. (Milliyet)Grafik:haber3




Editör: TE Bilisim