İstanbul Times Gazetesi olarak başbakanlık özel kalem müdürlüğüne yaptığımız ziyaretler sırasında görüştüğümüz çalışanlar buradaki hizmetleri 120 kişi ile birlikte yapıyoruz. Bizlerin isimlerinin haberlerde çıkması diğer arkadaşlarımıza haksızlık olur. Bunun için yapacağını haber çalışmasında şahıslardan daha çok müdürlüğümüzün tüm çalışmalarını ön plana çıkarmanız daha doğru olur isteği  bir çok çalışandan geldi.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Başbakanlı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan başta olmak üzere Özel Kalem müdürlüğünün idari kısmındaki çalışanlarının bir çoğu  kendi isimlerinin haberlerde geçmesi yerine birim çalışanlarının tümünü ifade edecek cümlelerin kullanılmasının kendileri için daha uygun olacağını bir ağızdan ifade etmeleri arkadaşlarının emeklerine saygılı olmaları muhteşemdi.

 

Başbakanlık Halkla ilişkiler müdürlüğünde ki ofisinde ziyaret ettiğimiz Nilgün Şensoy’da  haberde kendi isminden ziyade müdürlük çalışanlarının tümünü kapsayan haber çalışmasının kendisini de memnun edeceğini ifade ettikten sonra bilim’e ve ülkeye katlısı olan insanlarımız ile alakalı haberler ve söyleşilere ağırlık vermemizi talep etti. İlk kişi olarak da ünü ülke sınırlarını aşmış Dr.Gazi Yaşargil ile alakalı detaylı çalışmalara yer vermemizi talep ederek  asıl övgüyü,ilgiyi alakayı hak edenlerin bu bilim  adamlarımız olduğunu ifade etmesi de çok güzeldi.

 

Gazetemiz ve bizlere karşı yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen Nilgün Şensoy’a çalışmalarında başarılar dileriz.

  

Editör: TE Bilisim