Fatma Aydın ve Hekimoğlu Süleyman Özcan’ın Nikah Şahitleri cemiyet hayatının tanınmış simalarından oldu

Bağcılar Belediyesi Nikah Memuru’nun kıydığı nikah’ın şahitleri, Çapa Eğitim Kurumları ve Çapa Bilim Kolejinin Kurucusu Maksut Konyar, Gazetem İstanbul’un hissedarlarından ve İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek başkanı Mehmet Mert, İstanbul Times Gazetesi ve Yayın Grubu Kurucusu ve imtiyaz sahibi İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği başkan yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ,Gazeteci ve televizyon programcısı Cebrail Mungan nikahın şahitleri oldu. Nikahı kıyan memur imzaların atıldığı kalemi ve kahve fincan takımını Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı’nın hediyesi olarak genç çiftlere takdim etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

Nikah şahitleri ne söyledi ?

Maksut Konyar,Hekimoğlu Süleyman Özcan mesai arkadaşımızın mutlu gününde yanındayız. Bizi nikah şahidi olarak uygun bulması bizi memnun etti. Fatma Aydın kızımız ile bir ömür boyu mutlu olmalarını dilerim” dedi.

Mehmet Mert ise şunları söyledi “Derneğimizin başkan yardımcısı olan İstanbul Times Gazetesi’nin imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner arkadaşımızın mesai arkadaşı olan Hekimoğlu Süleyman Özcan ve Fatma Aydın kardeşimin düğününde nikah şahidi olmaktan dolayı mutlu oldum. Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

Gazetemizin ve Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi “Hekimoğlu Süleyman Özcan ve Fatma Aydın’ın nikah şahidi olmak beni mutlu etti. Başkan yarımcısı olduğum İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek başkanımız sayın Mehmet Mert ve 25 yıllık aile dostum olan eğitimci yazar Maksut Konyar yazarımızın nikah şahidi olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Mesai arkadaşımız Hekimoğlu Süleyman Özcan ve Fatma Ayadın (Özcan’a) her iki cihanda mutluluklar dilerim” dedi.

Cebrail Mungan’da yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Hekimoğlu Süleyman Özcan ise şunları söyledi “Eşimin memleketi olan Ağrı’dan ve benim memleketim olan Muş’tan bizim düğünümüzü için gelen bütün akrabalarıma ve dostlarıma teşekkür ederim. Ayrıca yoğun programlarına rağmen bizi kırmayıp Nikah şahidimiz olan Çapa Eğitim Kurumları kurucusu sayın Maksut Konyar’a, İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e, Gazetem İstanbul’un hissedarı ve İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert’e, Gazeteci yazar arkadaşım Cebrail Mungan’a teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Yayın grubu adına yeni evli çiftelerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim