Kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünleri imal ederek günlük hayatı konforlu bir şekilde geçirmemize imkan sağlayan Arçelik şirketi, imal ettiği Elektronik ev ürünleri için belli bir garanti süresi sunmaktadır. Bu zaman içinde cihazlarınızda meydana gelen teknik arızalar için kesintisiz hizmet veren Arçelik Yetkili Teknik Servisleri ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Ücretsiz hizmet veren ekipler en kısa sürede mağduriyetinizi giderecektir. Bunun yanı sıra aynı istikrar ve azimle İstanbul'un ilçelerinde hizmet veren ekiplerimiz gün içinde size bir telefon kadar yakındır. bütün arızalar ile baş edecek bilgi birikimi ve deneyime sahip servis çalışanlarından oluşmaktadır. Her çeşit arıza için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Müşterileri için her zaman kaliteli ve güvenilir hizmetin adresi olmaya kararlı olan Arçelik Teknik Servisleri, sağlam ve garantili onarımlar yapmayı sürdürüyor. Beyoğlu Arçelik Servisleri gün boyu deneyimli elemanları ile can sıkıcı arızaları onarmak için hizmet veriyor. Arçelik Beyaz eşya ve elektronik ev cihazlarında meydana gelen sorunları bire bir parça değişimi yaparak onaran servis ekiplerimiz bu sayede cihazınızı daha uzun süre kullanmanızı istiyor. Hem gezici servis aracı hemde iş yerinde garatili tamir hizmeti veren ekipler, kesintisiz hizmetin teminatıdır.

Arızaların üstesinden gelebilmek için dönem dönem yapılan kurum içi eğitimler ile daha donanımlı hale gelen servis çalışanlarımız, her türlü teknik ekipmana sahiptir. Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile sınırlı kalmayan servis hizmetlerimiz, Arçelik klima, kombi, termosifon ve şofben modellerini de kapsıyor. Gün içinde arıza veren elektronik cihazların tamir aşamasında Beykoz Arçelik Servisleri en yakın çözüm ortağınız olacak. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın. Arçelik marka tüm arızalı cihazlar usta eller tarafından itinalı bir tamir sürecine alınır.

Arçelik İstanbul Servis Noktaları

Arçelik servisi için il ve ilçelere göre servis noktaları, telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim