İstanbul araç kiralama hizmeti denilince hemen hemen herkesin aklına İstanbul'un birçok noktası gelmektedir. İhtiyaçların aksatılmadan karşılanması müşterilerin araçları memnun bir şekilde kullanması ve bütün bunları uygun fiyatlarda veriliyor olması yüz güldürüyor. Filosu bünyesinde pek çok marka ve modelde araç barındıran Kiralama 7/24 müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. İstanbul araç kiralama olarak verdiğimiz hizmet, diğer rakiplerimiz arasında verilen en iyi hizmettir. Konforlu araçlarımız herhangi bir arıza vermeyen ve alındığında sıfır alınmış araçlardır. Kişinin arzına ve bütçesine göre araba tercihi yapılabildiği gibi, kiracıların haklarını da güvence altına almaktadır.

Firmamız İstanbul içerisinde hizmet veren gelişmiş bir firmadır. Kiralanan araçlarımız son derece modern dizayn edilmiştir. Her kiralama işleminden sonra temizliği yapılmakta ve kişileri memnun etmektedir.

İstanbul Araba Kiralama

İstanbul araba kiralama olarak bizleri tercih eden müşterilerimize çeşitli avantajlar ve indirimler sunmaktayız. İndirimlerimiz ve avantajlarımızdan yararlanan müşterilerimiz çeşitli miktarlarda money puan kazanmaktadır. Kazandığınız bu puanları dilerseniz kiralayacağınız arabada indirim almak için kullanabilirsiniz dilerseniz de biriktirdiğiniz puanlarla ücretsiz bir şekilde araç kiralayabilirsiniz. Kampanyalarımızın çeşitliliği ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye www.avecrentacar.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul araba kiralama ihtiyaçlarınız doğrultusunda, Kiralama 7/24 olarak tecrübeli personellerimiz İstanbul’un çeşitli bölgelerinde hizmet vermektedir. Geniş araç filomuzla sizlere İstanbul araba kiralama kapsamında hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Başta kısa dönem araç olmak üzere uzun dönem, haftalık, günlük ya da aylık olarak da araç kiralama hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca inline sayfamızdan yararlanabilirsiniz. Uzun süredir bu sektör içerisinde hizmet vermekteyiz. Kiralama 7/24 firması olarak siz değerli müşterilerimize en uygun fiyatlarda araç filomuzu hizmete sunmaktayız.

Firmamızın avantajlarına değinmeden önce aslında araç kiralamanın ne kadar önemli olduğuna değinmemiz gerekiyor. Aylık ya da yıllık olarak araçların çeşitli ödemelerini yapmadan araç kullanabilirsiniz. Bütün yıllık bakımları da zaten firmamız tarafından karşılanmaktadır. Size sadece aracı alarak keyifle sürmek kalıyor.

İstanbul Rent A Car

İstanbul Rent a Car hizmeti için firmamızdan araç kiraladığınızda beraberinde pek çok avantajı da yakalayabilirsiniz. Eğer araçlarınız varsa, kaza durumlarına karşı ne yapabileceğinizi ve bütçenizi de buna göre ayarlamanız gerekmektedir. Araçlar elektronik cihazlardır. Çeşitli sebeplerden ötürü zaman içerisinde arızalanırlar. Ancak araç kiralarsanız bu tür durumları asla düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Araçların bu yükünden kurtulmanız için sizleri Kiralama 7/24 firmasına davet ediyoruz.

İstanbul Rent a Car ihtiyaçları için günümüzde araç kiralayıp kullanmak, araç satın almaktan çok daha popüler bir hale geldi. Firmamız sayesinde artık uçakla otobüsle ya da trenle uğraşmak durumunda kalmayacaksınız. Size özel olarak tahsis edilen araçlarımızla dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Sizlere bu imkânları en uygun fiyatlardan sunmaktayız. İnternet üzerinden araç kiralarken firmaları araştırmanızı öneriyoruz. Yabancı yerlere gideceğiniz için altınızda güvenilir ve kaliteli araçların olması son derece önemlidir. Burada da İstanbul Rent a Car olarak Avec firması devreye girmektedir. Araçla uzun yola çıktığınızda başınıza ne geleceğini bilemezsiniz. Ancak altınızda güvenli bir araç olursa ve bu araç profesyonel bir firmaya bağlantılı olursa yollarınız çok daha kaliteli geçer. Size bu konuda en iyi hizmeti veriyoruz. Geziniz esnasında sorun yaşamamanız için aracınızı en fazla 3 yaşında olacak şekilde sizlere teslim ediyoruz. Bu araçların arızalanmasının önüne geçmektedir.

Editör: TE Bilisim