Ancak maalesef yaşanan ve basına da yansıyan tatsız olaylar internet ilanlarıyla bulunan bakıcıların tümüne güvenilmeyeceğini de ortaya koydu. Deneyimli ve güvenilir bir bakıcı bulmak isteyenler artık tercihini profesyonel hizmet veren firmalardan yana kullanıyor.

Bu firmalar arasında en çok tercih edilen ŞECE Danışmanlık oluyor. Çünkü oldukça titiz bir değerlendirme sonrasında bebek ve çocuk bakıcısı portföyünü oluşturmuş ender firmalardan biri… Yabancı uyruklu bakıcı ihtiyacını da karşılayabiliyor olması ve kadrosunda sadece güvenilir bakıcılara yer vermesi bu firmayı benzerlerinden ayırıyor. İkiz bebek bakıcısı ya da Filipinli çocuk bakıcısı gibi spesifik ihtiyaçlar durumunda da devreye girebilen firmanın tek hizmeti bu değil!

Güvenilir Bakıcı, Şoför ve Temizlik Elemanı Bulmak Zor Değil!

Hasta bakıcı ve hemşire hizmeti de sunan firma, refakatçi ihtiyacı olduğunda da devreye girebiliyor. Son derece aktif bir hizmet sunan firma yatılı, gündüzlü ya da part time hizmet alma seçeneklerini danışanlarına sunuyor. Yaşlı bakıcı ihtiyacını karşılamak ya da eve bir bahçıvan almak istediğinizde de se-ce.com.tr adresi üzerinden talepte bulunmak yeterli oluyor. Yatalak hasta bakıcısı, fizyoterapist ya da alzheimer hasta bakıcısı hizmeti de sunuyor.

Temizlik elemanı, aşçı, makam şoförü gibi yardımcılara gereksinim duyanlar artık hiç tereddüt etmeden rotasını bu firmaya çeviriyor. Çünkü firma hizmet almak isteyenlerin en büyük endişesi olan “acaba güvenilir mi” sorusundan kurtarıyor. Sadece güvenilir isimlere portföyünde yer veriyor olmasının yanı sıra oldukça makul bir fiyat politikası izliyor olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Bu arada firmanın şirket elemanı bulma sorunundan da kurtardığını belirtebiliriz. İhtiyaçlara ya da beklentilere uygun bir hizmet sunabilecek olan sekreter, ön muhasebe elemanı, pazarlama ve satış elemanı, ofis temizlik elemanı, işyeri aşçısı bulmak isteyenler internet ilanları ile zaman kaybetmiyor. Hemen ŞECE Danışmanlık firmasının internet sitesine tıklayarak site üzerinden talepte bulunuyor ve talebi de çok kısa bir süre içerisinde karşılanıyor. Artık siz de internet ilanlarıyla yanlış kişilere sevdiklerinizi, evinizi, işyerinizi emanet etmeyin!

Editör: TE Bilisim