TÜRK VE RUS GENÇLERİ YAKINLAŞIYOR

Yürüttüğü başarılı faaliyetlerle Türkiye ve dünyada adından söz ettiren, BM Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Danışma Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten TBB ve İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, son olarak Rus Ulusal Gençlik Konseyi ile işbirliği anlaşmasına imza attı.

Ağırbaş, Rus Ulusal Gençlik Konseyi Başkanı Grigory Petushkov ile Rus ve Türk gençlik örgütleri arasında işbirliği kurarak, iki ülkenin gençleriyle başarılı projelere imza atmayı hedeflediklerini dile getirdi.


İKİ ÜLKE ARASINDA YAKINLAŞMAYI ARTIRACAK

İBB Gençlik Meclisi ve Rus Gençlik Konseyi arasında yapılan anlaşmanın iki ülke arasındaki yakınlaşmaya büyük katkı sağlayacağını dile getiren Ağırbaş, “Gelecek gençlerin ellerinde şekillenecek ve biz geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.


CUMHURBAŞKANIMIZIN İMZASINI DÜNYAYA TAŞIYORUZ

TBB ve İBB Gençlik Meclisi olarak yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları başarılı çalışmaları uluslararası arenaya taşımanın önemini vurgulayan Ağırbaş, 1997 yılında dönemin İBB Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla kurulan İBB Gençlik Meclisi’nin, İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın yerel ve küresel planda ortaya koyduğu gençlik vizyonu ve talimatları doğrultusunda uluslararası alanda etkin olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim