Neden CNN Türkt'te hiç bir açıklama yapılamdı ? 

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner şunları söyledi" İşim gereği bir çok açık oturumu izlerim.Gördüğüm şu ki halk odaklı çalışmalara imza atması gereken basın mensupları ve diğer katılımcıların CHP 'li görüşlüler ve Ak Partili görüşlüler şeklinde ayrı taraflara oturtularak müsamere çcoukları gibi siz falan görüşü sizde diğer görüşü savunup program yapacaksınız denmesi bir rezalettir.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Bir insan toptan A partisinin yanında veya B partinin karşsında olması zaten yaşam döngüsüne ters bir durumdur. Aslında bu konuda söyleyecek çok söz var ancak sizin sorduğunuz CNN Türk'te program yapan Hande Fırat'ın 28 Kasım 2019'da yaptığı Gece Görüşü programı başlar başlamaz sayın Fırat'ın oturuşu,bakışı,göz ve mimikleri bana tuhaf geldi.

Hatta beraber programı izlediğimiz aile bireylerime bugün Hande Fırat'ta bir tuhaflık var dedim.

Kimsenin günahını almak istemem ama sanki alkollü bir hali varmış gibi hareketleri gördüğümü ifade ettikten 2 dakika sonra programın kesilip haberlere geçilmesine şahit olduk.

Haber Spikeri de Hande Fırat'ın rahatsızlanmasından dolayı programa son vermek zorunda kaldık açıklaması yaptı.  İki gün boyunca CNN Türk'ün Hande Fırat'ın rahatsızlığı nedeni ile bir açıklama yapmasını bekledim ama olmayınca size bu açıklamayı yapma gereği duydum"dedi. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim