Çocuğu olmayan 3 yıllık evli Seval Gürkan (40), erken menopoz ve mide şikayetleriyle Manisa Universal Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde Gürkan'ın 32 haftalık hamile olduğu anlaşıldı. Evlat özlemi çeken Remzi ve Seval Gürkan çiftinin erkek çocuğunun doğumu bir ay sonra Manisa Universal Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Çift bebeklerine Kayra Ali ismine verdi.

Manisa Universal Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Ebru Taşkent, Seval Gürkan’ın kendilerine 7 Şubat’ta erken menopoz şikayetiyle geldiğini söyledi. Gürkan’ın yaptıkları muayene sonucunda 32 haftalık hamile olduğunu teşhis ettiklerini belirten Taşkent, “Anne ve baba bu haberi alınca çok şaşırdı ve büyük mutluluk yaşadı. Üç yıllık evli olan, çocuk sahibi olamayan aile için bu haber sürpriz oldu. Anne Gürkan, hipertansiyon, guatr ve anemi nedeniyle bir takım ilaçlar kullanıyordu. Bu ilaçları kesip düzenli tedaviye başladık ve bir ay sonra 8,5 aylık iken doğum gerçekleşti. Annenin kilosu biraz fazla olduğu için hamile olduğunu hissedememiş. Karnındaki hareketleri rahatsızlığından dolayı sanmış. Şu anda her şey yolunda, anne ve bebeğin hiçbir problemi yok. Doğum sonrası takiplere devam ediyoruz” dedi.

"HAMİLE OLDUĞUMU HİSSETMEDİM"

Hamile olduğunu 7,5 ay boyunca hiç fark etmediğini dile getiren anne Gürkan, "Hamile olduğuma dair hiçbir şey hissetmedim. Bir aylık hamilelik dönemi yaşayıp çocuk sahibi oldum. Allah’a şükür bir sıkıntı yaşamadım, oğlumu kucağıma aldım. Tarifi yapılamaz bir mutluluk yaşadık" diye konuştu.

48 yaşında baba olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getiren Remzi Gürkan ise “7,5 ay boyunca eşimin hamile olduğunu hiç fark etmedik. Hamile olduğuna dair hiçbir belirti yaşamadı. Bizim için sürpriz oldu. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin” dedi.

Manisa Universal Hastanesi Başhekimi Necdet Akalın da, Kayra Ali bebeğin anne ve babasının kabul etmesi durumunda ücretsiz olarak sünnetini hastanede yapacaklarını söyledi. 
Editör: TE Bilisim