Konyar, Zeytinburnu bizim için önemli bir ilçe buradan gelecek talebelere gerekli kolaylıkları yaparız dedi

Hüseyin Çetiner ve Müzeyyen Kurt 20016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısında  Çapa Bilim Kolejinin elde ettiği başarılardan dolayı  kurucu Maksut Konyar ve eğitim kadrosunu kutladı.


İstanbul Times Haber Merkezi /Özel

Ziyaret nedeni ile kısa bir konuşma yapan Konyar  Öncelikle Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi eserlerin yerli ve yabancı  turistlere tanıtılması için kurduğunuz Geleceğim Zeytinburnu Platformu’nun ilçeye ciddi katkılar sunacağından endişem yoktur. Sayın Çetiner’i 25 yıldır tanırım özü sözü bir olan bir insan. Yapacağınız çalışmalar kamu odaklıdır. Ben sizleri kutlarım ve tebrik ederim” dedi.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkan Yardımcısı Eğitimci Müzeyyen  Kurt ise ziyaret  esnasında Çapa Bilim Koleji ana sınıflarını gezdikten sonra şunları söyledi. “Çapa Bilim Koleji’nin İlkokul, ortaokul  bölümleri  de çok güzel  ama her şeyin küçüğü güzel derler ya ben de ana sınıfı öğretmeniyim. Burada ana sınıflarının kapalı ve açık bahçesini  görünce hayran kaldım.  Burada öğretmenlik yapmak da öğrencilik yapmak da çok güzel” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim