Alçak gönüllü ve yardımseverliliği ile herkesin beğenisini kazanan merhum Latif Başdemir Çapa Tıp Fakültesinde girdiği bağırsak ameliyatında çıkamayarak vefat etti.

İstanbul Times Haber Merkezi  
Merhumun ani vefatı Başta evlatları olan Bedri,Sengin ve Şenol olmak üzere Köylüleri ve sevenlerini yasa boğdu. Eyüp Sultan Camisinde bugün öğle namazınıa müteakip yüzlerce seveninin katıldığı ve helallik verdiği cenaze namazından sonra Eyüp Sultan kabristanında ebedi istirahatine çekildi.
 
Havanın yağmurlu olmasına rağmen özellikle merhum’un köylüleri (Kale ilçesi Kıyıcak Köyü) son yolculuğunda Latif Başdemir ‘i yalnız bırakmadı.
 
Kimler cenaze namazına katıldı ?
 
İstanbul Emniyet müdür yardımcısı Hasan Adak, İş adamı Cemil Özağca,  Gürbaşlar Group kurucularından sanayici iş adamı Mustafa Başdemir,Bilim Koleji Yönetim kurulu başkanı Vedat Toy, Başkaya Otomotivin sahibi Naci Başdemir, Nazar Otomotiv'in sahibi Ahmet Başdemir, İstanbul Times Gazetesi Kurucusu ve imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,Doğan Deri'nin kurucusu Doğan Şit,  ortakları Bedri Şit,Rıdvan Şit,Özcan Şit,Mehmet Emin Şit, İş adamı Dursun Başdemir, İş adamı Mehmet Özağca, Selahattin Ağca, İzzet Karabulut, Metin Başdemir,Bedri Yılmaz, Harun Başdemir,Mahmut Başdemir,Kenan Başdemir,Atilla Almendi,Murat Almendi,Numan Özkoca,Orhan Doğan, Hacı Kılıçkaya Zeytinburnu Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul ve yüzlerce seveni merhum Latif  Başdemir'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Gazetesi olarak merhum Latif Başdemir'e Allah'tan rahmet, Bedri,Sezgin ve Şenol başta olmak üzere ailenin diğer fertlerine de sabırlar diliyoruz.

 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim