İBB Ramazan Ayına Hazır İBB Ramazan Ayına Hazır
Güzellik alanında Profesyonel çalışanları bulunan Golden Be Güzlelik Merkezi alanında Profesyonel bir ekip ile yerli ve yabancı herkese hizmet vermeye başladı. Mekanda kullanılan makinelerin son model olması
yanında kullanılan malzemelerinde alanında ev iyi firmaların üretmiş oldukları ürünler üretiliyor. Mekanın hijyeni,ferahlığı ve mimari güzelliği de dikkat çekiyor.
Açılış kurdelasını 15.01.2022'de İstanbul Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı İş İnsanı Av.Kemal Dündar,İstanbul Madinliler Dernek başkanı iş insanı Dilman Kaya ve İş insanı Abdulhakim Dündar'ın kestiği kurdeladan sonra bismillah diyerek işe başlayan Golden Be Güzellik merkezinin hijyeni ve muhteşem dizaynı herkeste tam not aldı.
Sosyal Medya fenomeni Murat Övünç'ünde katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.
Mekanın ortaklarından iş insanı Cemil Ertunç açılışlarına katılan Av.Kemal Dündar'a ,Dilman Kaya'ya, Abdulhakim Dündar'a ve Murat Övünç başta olmak üzere herkese teşekkür ederek amaçlarının kurdukları Golden Be ile kendi alanlarında mütevazi bir isdihdam oluşturmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Aigerim Toguzuva ise şunları söyledi:" Cemil Ertunç bey ile Şişli Nişantaşı -Osmanbey'de çok şık ve iyi bir güzellik merkezi açtıkları için mutlu olduğunu ifade ederek açılışlarına katılan herkese teşekkür etti.
Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı İş İnsanı Av. Kemal Dündar,İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı İş İnsanı Dilman Kaya, Abdulhakim Dündar, başta olmak üzere bir çok protokol üyesinin açılışına katıldığı GOLLDEN BE (ALTIN ARI ) Güzellik Merkezinin açılışı muhteşem oldu.
GÜZELLİĞE DAİR HER ŞEY BURADA VAR...
ULUSLARARASI ALANDA HİZMET VERMEYE UYGUN BİR ŞEKİLDE DİZAYN EDİLEN MEKANDA TÜRKÇE,İNGİLİZCE,RUSÇA,ARAPÇA,FARSÇA VE KAZAKÇA D,LLERİNDE HİMZET VERİLİYOR...
İLK KEZ BİR MEKANIN AÇILIŞINDA İNGİLİZCE RÖPORTAJ YAPTIK ...
DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ :
Golden Be Güzellik Merkezi
Merkez Mahallesi Halaskârgazi NO:137/B Şişli - İstanbul -Turkey Tel: +90 (534) 204 96 96 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

Editör: TE Bilisim