Traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu 10 çocuk babası şahıs hayatını kaybetti, eşi ve ehliyetsiz aracı kullanan oğlu da yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; iki gözü görmeyen 10 çocuk babası Şaban Yeğen (63), ve eşi Yüksel Yeğen (60), Fethiye Devlet Hastanesi’nde muayene olduktan sonra minibüsle Döğer-Yaka köyü kavşağına kadar geldi. Kendilerini Yaka köyündeki evlerine traktörle götürmesi için 17 yaşındaki oğulları Özer Yeğen’i çağırdılar. 07 EH 196 plakalı traktörle yaşlı anne ve babasını alarak yola çıkan ehliyetsiz sürücü, Türbe Mahallesi Ali Kahyalar Kavşağı’na geldiğinde gözleri görmeyen babasının elindeki bastonun direksiyona takılması sonucu, traktörün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan traktör yaklaşık 5 metrelik uçuruma yuvarlandı.

10 çocuk babası Şaban Yeğen kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan anne Yüksel Yeğen ile sürücü oğlu Özer Yeğen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şaban Yeğen’in cenazesi otopsi için Kemer Sağlık Ocağı’na getirildi.

Hastaneye gelen Şaban Yeğen’in diğer oğlu Durmuş Yeğen, anne ve babasının hastaneden döndükten sonra kardeşi tarafından eve traktörle getirilirken kazanın meydana geldiğini ve büyük acı yaşadıklarını belirtti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor 
Editör: TE Bilisim