Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde dün gece kimliği belirsiz bir kişi otomobiliyle ilerleyen Erhan Hastürk’ü tabancayla vurarak öldürdü. Polis ekipleri olaydan sonra kayıplara karışan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Olay dün saat 22.30’da Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi Akmerkez önünde meydana geldi. Kimliği belirlemeyen bir kişi iddiaya göre, Nispetiye Caddesi girişinde otomobiliyle ilerleyen 33 yaşındaki Erhan Hastürk’e tabanca ile ateş etti. Uyuşturucu madde bulundurmaktan suç kaydının olduğu belirtilen Hastürk, bunun üzerine otomobiliyle kaçmaya başladı.

Kimliği belirsiz şüpheli de otomobille Erhan Hastürk’ün aracını takip etmeye başladı. Akmerkez önünde trafiğin yoğun olmasından yararlanan cinayet şüphelisi aracından tabancayla Hastürk’ün bulunduğu otomobile 5 el ateş açtı. Erhan Hastürk, mermilerin vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlısını tespit etmek için çalışma başlattı. Polis, olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

"BİRBİRLERİNE LAF ATIYORLARDI"


Şüphelinin olaydan hemen sonra hızla uzaklaştığını belirten görgü tanığı, "Araçlarından birbirlerinden laf atıyorlardı. Biri otomobilin içerisinden diğer araca 5 el ateş etti. Daha sonra araç kaldırıma çarptı. Şüpheli kaçmaya başladı" diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim