Anneler günü kapsamında İstanbul’un her bölgesinde değişik aktivitelerle “annelerin” günü kutlandı. Bunlardan biride belki de en anlamlı kutlamayı AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı, Semiha Şakir Huzur Evini ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Ferdi TÜRK / İstanbul Times

Anneler günü kapsamında Semiha Şakir Huzur evini ziyaret eden partililer bu önemli günde yaşlı insanların yanında olmanın mutluluğunu yaşadı. Başta AK Parti Zeytinburnu Sosyal İşler Bölüm Başkanı Ali Kulil, Yönetim kurulu üyelerinden Zeki Sarban, Adem Durak,Sinan Şimşek ,Havva Yurtsever, Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı ve çok sayıda partili ziyaret gerçekleştirdi.

ONLAR BİZİM ANNELERİMİZ

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Ali Kulil, “ Öncelikle ilçe teşkilatı olarak bütün annelerin “ Anneler Gününü” kutluyoruz. Böylesine önemli bir günde Huzur evinde bulunan annelerimizin yanında bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Onlar hepimizin annesi ve bugünü en çok onlar hak ediyor.” Dedi.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı ise en çok ilgiyi yaşlı insanların hak ettiğini belirterek, sadece anneler gününde değil her zaman onların yanında olunması gerektiğini belirtti.

Semiha Şakir Huzur Evi Dernek Başkanı Perihan Akgün, yapılan ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ve anneler gününde onları unutmayan AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Partililerin tek tek gül dağıtarak ellerini öptüğü yaşlı annelerin sevinçleri gözlerinden okundu.

Editör: TE Bilisim