Ameliyatsız ve acısız şekilde yapılan elmacık kemiği dolgusu son zamanların en çok tercih edilen estetik alanlarındandır. Özellikle kadınların tercih ettiği dolgu işlemi yüz hatlarında daha güzel duruş sağlamaktadır. Kısa sürede tamamlanan dolgu işlemi ile çekici bir yüz hatlarına sahip olabilirsiniz. Kişinin yüz hattının uyumuna ve görüntünün hoş görünmesine bağlı olarak yapılan dolgu işleminde doğru kliniği bulmak önemlidir. Elmacık Kemiği Dolgusu Mersin aramaları için aşağıda bulunan linki kullanabilirsiniz. Gerekli muayene ve tetkik sonrasında dolgu işlemi yapılmaktadır.

Elmacık kemiği dolgusunu ameliyat olarak yapan kişiler uzun süreli ağrı çekmektedir. Bunun için gelişen teknolojiden de yararlanarak tercih edilen elmacık kemiği dolgusu kısa süreli bir işlem ile tamamlanmaktadır. Işınlar ile yapılan dolgu işleminin bulunduğu alanda Lazer epilasyon da bulunuyor. Kişiler günlük bakımları arasında bulunan istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemini de bu alanda gerçekleştirebilmektedir. Böylece tek alanda birçok işlemi de kısa sürede ve uygun maliyette yapmak da mümkün olacaktır.

Dolgu İşlemi İle Yüz Hatlarına Şekil Verebilmek

Tedavi amaçlıda kullanılan elmacık kemiği dolgusunda herhangi bir ciddi yan etki görülmemektedir. Uzmanlar tarafından hazırlanan dolgu maddesi doğru aralıklar ile elmacık kemiklerinin olduğu bölgelere enjekte edilebilmektedir. Yüz hatlarının büyük bir kısmında etkisi bulunan dolgu işlemi ortalama 6 ile 18 ay arasında kullanılabilmektedir. Elmacık Kemiği Dolgusu Mersin içinde ilk olarak muayene olmanız gerekiyor. Uzman muayenesi sonrasında gerçekleşen dolgu işlemi ile sorunsuz olarak yüz hatlarınıza şekil verdirebilirsiniz.

Enjekte işlemi ile yapılan dolgu, hijyenik ortamlarda gerçekleşmelidir. Bu yüzden de klinik ortamında bulunan alanları tercih etmeniz önerilmektedir. Lazer epilasyon ve diğer bakım alanları içinde klinik ortamlarda bulunmanız sağlık açısından önemlidir. Hem yan etkileri azaltmak hem de cilde olabilecek enfeksiyon durumunu ortadan kaldırmak için bu gibi durumlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Kişisel bakım alanlarında gözeneklerin açık olması ile enfeksiyon kapma riski de yüksek olabilmektedir.

Elmacık Kemiklerine Yapılan Dolgu Ne Kadar Kalıcı Olur?

Ortalama olarak belirlenen dolgu zamanı en az 6 en fazla 18 ay şeklinde kalmaktadır. Dolgunun uzun süre kalıcılığı kişinin bünyesi ile alakalıdır. Dolguyu kabul eden ciltlerde 18 ay gibi bir süre görülebilmektedir. Elmacık kemiği dolgusu Mersin işlemleri içinde dolgu sonrasında kişinin cildine bakılmaktadır. Dolgu işleminin an fazla 18 ay sonrasında yenilenmesi de kişinin kendi kararı olmaktadır. Genel olarak yüz bölgesine yapılan dolgu çeşitleri;

  • Kaş kaldırma
  • Elmacık kemiği belirginleştirme
  • Burun kenarı kıvrım düzeltme
  • Yanak şekillendirme
  • Çene hatlarında düzenleme
  • Burun kaldırma
  • Gözaltı çöküntüleri alanında düzenlemenin tümü bu alanda yapılabilmektedir.

İlk olarak muayene ile başlayan işlemde cildin hasar görmesi de önlenmektedir. Bu işlem lazer epilasyon gibi cilde müdahale eden durumlarda da yapılmaktadır. Cildin ihtiyacı olan vitamin ve mineraller üzerinden yapılan bu işlemlerde genel olarak düzenli kontrol ve takipte yapılmaktadır. Böylelikle tüm bakım ürünleri ile yapılan uygulama aynı zamanda sağlıklı olarak da ilerlemektedir.

Elmacık Kemiklerine Dolgu Hangi Durumlarda Yapılır?

Doğuştan genel yüz hatlarında bozukluk durumlarında elmacık kemiklerine dolgu yapılabilmektedir. Aynı şekilde yüz hatlarına kesin ve yumuşak bir hava katmak isteyen kişilerde elmacık kemik dolgusunu tercih edebilmektedir. Dolgu yapma işlemine karar verdikten sonra uzman görüşüne önem verilmelidir. Sonuç olarak cildin ve yüz hattının yapısına göre dolgu yapma işlemi kesinleştirilmektedir.

Net ve doğru kararı vermek için yapılan araştırma alanları arasında https://www.karakucakklinik.com sayfası da vardır. Bu sayfa üzerinden genel dolgu hakkında bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda elmacık kemiklerine yapılan dolgunun detaylarını da bu sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz. Sayfa üzerinde bulunan iletişim alanlarını da değerlendirerek direkt olarak doktor ile iletişime geçmeniz mümkündür. Hem kadın hem de erkeklerin tercih ettiği dolgu işlemi 18 yaşından büyük her birey yaptırabilmektedir. Fakat bu duruma hamile ve emziren bayanlar katılmamaktadır.

Editör: TE Bilisim