Zamanla yarışarak geçirdiğimiz günlük hayatımızda birçok prosedürle karşı karşıya kalıyoruz. Bunlardan biri de imzalama süreçleri. E-imza ve mobil imzanın kullanılabileceği yeni çözümler hayatımızı kolaylaştırıyor. Sabit veya mobil cihazlarla kullanılabilen bu çözümler, hem iş hem de özel hayatımızdaki imza prosedürlerinin yarattığı zaman kaybını azaltıyor. Aynı zamanda kağıt, postalama ve kurye gibi maliyetlerden de tasarruf edilmesini sağlıyor.

Tatilde veya resmi günlerde de yanınızda

Yenilikçi ürünler zaman kayıplarını en aza indiriyor ve maddi tasarruf elde edilmesini mümkün kılıyor. Sık seyahat eden yöneticilere, birden fazla yerde ofisi olan işletmelere ve sahadaki ekiplere iş sürekliliği sunan çözümler, tatilde veya resmi günlerde de işlem yapabilmeye olanak tanıyor. E-GÜVEN, uzman Ar-Ge ekibi ile geliştirdiği İmzala-Gönder, Belgepro, PDFSigner, JetOnay gibi ürünleriyle kurumların ve bireylerin daha esnek hareket edebilmelerini sağlıyor.

Mobil uygulamalarla gelen özgürlük

Özellikle mobil kullanıcılar için geliştirilen JetOnay, mobil cihazlar üzerinde doküman imzalamaya olanak sağlıyor. iOS ve Android ile uyumlu çalışan bu uygulama sayesinde kullanıcılar imza gerektiren işlemlerde zaman ve mekan sınırlaması yaşamıyor. JetOnay uygulaması özellikle KOBİ ölçeğinde ve imza yetkilendirmesine az sayıda çalışanın sahip olduğu yapılarda iş verimliliğini hızlandırıyor.

İstenilen yerde imza atma konforu

E-imza ile zaman ve mekandan bağımsız, güvenilir işlem yapılabildiğine dikkat çeken E-GÜVEN İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörü Ayşegül Tüzün, “Dijital bir çağda yaşıyoruz. Ofis dışında mesai yapan, sahada veya mobil olarak çalışan personel sayısı artıyor. Ayrıca iş gereği artık yurt içi veya yurt dışı daha çok seyahat ediliyor. İş hayatında ve özel hayatta hızlı ve güvenli işlem yapabilmeyi sağlayan e-imza ve mobil imza, günümüzün vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Büyük ölçekli, birden fazla lokasyonda çalışanları bulunan veya KOBİ’ler tarafından kullanılan çözümler, iş akışlarının kesintisiz ilerlemesini sağlıyor. E-imza uygulamaları, tatil günlerinde sınırların ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.” dedi.

E-GÜVEN Hakkında:

E-GÜVEN, 2003 yılında kurulan Türkiye’nin ilk ve lider elektronik sertifika ve mobil imza hizmet sağlayıcısıdır. Bireylere ve kurumlara bilgi güvenliği ve elektronik imza konusunda dünyada pazar lideri olan çözümler sunar. Kurumlara özel projeler geliştirmenin yanı sıra gelişen teknolojiye uygun kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sunmaktadır.

İSTANBUL TİMES HABER AJANSI (İTHA)

Editör: TE Bilisim