Adıyaman'da 18 yıllık evliliğine yedi doğum sığdıran 37 yaşındaki Fatma Saygı 4 kez ikiz sahibi oldu. Anne temizlikçilik, baba şarkıcılık yaparak çocuklara bakıyor...

Adıyaman'da en küçüğü 3, en büyüğü 16 yaşındaki çocuklarına bakabilmek için evlere temizliğe giden Fatma Saygı, artık çocuk sahibi olmak istemiyor. Nedeni 18 yılda 11 çocuk doğurmuş olması.

Düğünlerde şarkıcılık yapan 40 yaşındaki eşi Mehmet Saygı ise "İmkânım olsa hâlâ çocuk istiyorum" diyor. Eşine az rastlanır aile, Kahta'da yaşıyor. Görücü usulüyle evlendiği eşinden 11 çocuk dünyaya getiren anne, 4 kez ikiz doğurdu.

Fatma Saygı, "Her hamile olduğumda 'yine mi ikiz' korkusu yaşadım. 3 yıl önce son kez ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. Artık hamile kalmak istemiyorum. Çünkü bir defasında da ikizlere hamileyken, düşük yaptım. Dünyaya getireceğim çocuktan daha çok onları kaybetmekten korkuyorum. Allah olmayanlara versin" dedi.

a.20110802090807.jpg

HARÇLIK YÜKÜ AĞIR

Çocukları çok sevdiğini fakat bu kadar çocuğun yükünün de çok ağır olduğunu belirten baba ise "Eşim son dört doğum haricinde hepsini evde doğurdu. Hasta olduklarında onları doktora götüremiyoruz. Biri harçlık istediğinde hepsi istiyor" diye konuştu. (Sabah)

Editör: TE Bilisim