21 Nisan 2009 Salı Haberlerinden Özetler

 

23:01 İstek Vakfı'ndan Açıklama

İstek Vakfı'ndan Poyrazköy'de Keçilik Deresi Mevkiindeki Arazi Hakkında Açıklama Geldi.

 

22:34 Poyrazköy'deki Kazıda Çok Sayıda Mühimmat Bulundu

'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında, Beykoz İlçesine Bağlı Poyrazköy'deki Bir Arazide Yapılan Kazı Çalışmalarına Ara Verildi.

 

22:16 'Final'bahçe!

Sivasspor ile Fenerbahçe Arasında Yapılan Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı 0 -0 Eşitlikle Sona Ererken, Fenerbahçe Finale Çıkan İlk Takım Oldu.

 

21:13 Fenerbahçe Finalde

Sivasspor ile Fenerbahçe Arasındaki Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı Golsüz Berabere Sonuçlandı. Fenerbahçe Bu Skorla Finale Çıktı

 

20:09 Demirören: Şampiyonluğun Dört Adayı Var, Hak Eden Kazanır

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkcell Süper Lig'de Şampiyonluğun Dört Adayı Bulunduğunu Belirterek, "Hak Eden Kazanır." Dedi.

 

20:01 Ümit Özat Artık Antrenör

Sağlık Sorunları Nedeniyle Futbolu Bırakmak Zorunda Kalan Fc Köln'ün Kaptanı Ümit Özat, En Büyük Düşünün İleride Fc Köln'de Teknik Direktörlük Yapmak Olduğunu Söyledi.

 

20:01 "Umarız Anayasa Değişikliğini Konsensüsle Aşarız"

Başbakan Erdoğan, Anayasa Değişikliği Konusunda Bir Hazırlıkları Bulunduğunu, Bunu TBMM'ye Sunacaklarını Belirterek, 'Temennimiz Odur Ki Güzel Bir Konsensüs ile Bunu Aşarız' Dedi.

 

20:00 Vakıf Arazisinde Ergenekon Cephanesi

Ergenekon Kapsamında Beykoz Keçili Mevkiindeki İstek Vakfı Arazisi İçerisinde Yapılan İlk Kazılarda, 2 Lav Silahı 5 Roketatar, 30'a Yakın El Bombası ve Çok Sayıda Tabancanın Ele Geçirildiği Belirtildi

 

19:27 İşte Sivasspor - Fenerbahçe Maçının 11'leri

Fortis Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Fenerbahçe Arasında Oynanacak Olan Yarı Final Rövanş Maçında Takımların İlk 11'leri Belli Oldu.

 

19:04 Denizaltıda Patlama

Donanma Komutanlığı'na Ait Deniz Altında Meydana Gelen Patlamada Üsteğmen Abdullah Kılıç Hafif Yaralanırken, İşçi Üsame Aktaş'ın İse Hayati Tehlikesi Devam Ediyor.

 

19:03 Trabzonspor'da Neşeli İdman

Trabzonspor, Ligde Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü. Antrenman Boyunca Futbolcuların Bir Heyli İstekli ve Neşeli Oldukları Gözlendi.

 

19:00 AB, "Ölümüne Akreditasyonu" Takibe Aldı

Cihan Haber Ajansı Muhabiri Lütfi Aykurt'un Dağ Başında Bir Komutan Tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Ait Helikoptere Alınmaması Yurt Dışında da Yakından İzleniyor.

 

18:45 "Umarız Anayasa Değişikliğini Konsensüsle Aşarız"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Değişikliği Konusunda Bir Çalışmalarının Olduğunu Belirterek, "Temennimiz Odur Ki Güzel Bir Konsensüs ile Bunu Aşarız." Dedi.

 

17:55 Poyrazköy'de Ergenekon Kazısı

'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında, Beykoz İlçesine Bağlı Poyrazköy'deki Bir Arazide Kazı Yapılıyor.

 

17:48 Teslim Olan Saldırgana Linç Girişimi

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde, Uzun Namlulu Silahla Belediye Binasına Girerek Etrafa Kurşun Yağdıran Saldırganın İsminin İsmail Şener Olduğu Belirlendi.

 

17:34 Poyrazköy'de Ergenekon Kazısı

Ergenekon Soruşturması Kapsamında İstek Vakfı'na Ait Poyrazköy'de Kazı Çalışması Başlatıldı.

 

17:28 Birecik Belediyesindeki Saldırgan Teslim Oldu

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde, Uzun Namlulu Silahla Belediyeye Giren Saldırgan Güvenlik Güçlerinin İknası Sonucu Teslim Oldu.

 

17:17 Denizaltında Patlama: 1 Yüzbaşı 1 İşçi Yaralı

Kocaeli'de Bulunan Gölcük Donanma Komutanlığı'nda Bulunan Bir Denizaltıda Patlama Meydana Geldi. Patlamada 1 Yüzbaşı ve 1 İşçi Yaralandı.

 

17:07 Al PKK'yı Vur Hizbullah'a

Altı İlde 34 Terör Zanlısının Yakalandığı Operasyonda Çok Önemli Bilgiler Elde Edildi.

 

17:01 Birecik Belediyesine Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde, Uzun Namlulu Silahla Belediyeye Giren Bir Kişinin Düzenlediği Saldırıda İlk Belirlemelere Göre 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı.

 

16:34 Birecik'te Belediye Binasına Silahlı Baskın

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde Belediye Binasına Giren Eli Silahlı Bir Şahıs, Etrafa Kurşun Yağdırdı.

 

16:30 UEFA Başkanı Platini, İstanbul'a Geliyor

UEFA Başkanı Michel Platini, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Davetlisi Olarak Yarın İstanbul'a Geliyor.

 

16:07 UEFA: Irkçı Tezahürat Maç Durduracak

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, "Futbolculara Irkçı Tezahüratlar Yapılırsa, Maçlara 10 Dakika Ara Verilmesini, Bunlara Devam Edilirse Maçın Durdurulmasını İsteyeceğiz" Dedi.

 

15:55 Ünlülerden Ergenekon Eylemi

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu Önünde Toplanan Bir Grup Sanatçı, Ergenekon Davasını Protesto Etti.

 

15:53 IMF'den Kriz Tahmini

IMF'nin Küresel Mali İstikrar Raporu'nda, Krizin Dünyada Yol Açacağı Kayıpların 4 Trilyon Dolara Kadar Yükselebileceği Belirtildi.

 

15:49 AKP'li Başkan'dan "Fahişe" Azarı

AKP'li Belediye Başkanı, Norveçli Turistin "Sokakta Yürüyemiyoruz. Hele Bayansa İş Daha Zor, Yumuşak Davransak Tepemize Biniyorlar. Sert Davransak Tekme Atıyorlar" Şikâyeti Üzerine Esnafı Azarladı.

 

15:13 Erdoğan: Kriz En Az Bizi Etkileyecek

Erdoğan, Türkiye'nin, Küresel Krizi En Az Zararla Atlatan Ülke Olacağını İfade Etti.

 

14:44 Okkan'ın Katillerine 18 Yıl Hapis

Gaffar Okkan ve 5 Polisin Şehit Edilmesi Suikastının Talimatını Verdiği Gerekçesiyle Yargılanan Hizbullah Şura Üyesi Mehmet Beşir Varol, 18 Yıl 9 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

 

14:37 Türk Gemisine Saldırı

Nijerya'da Kimliği Belirsiz Deniz Haydutları Tarafından Saldırıya Uğrayan Geminin Bir Türk Gemisi Olduğu ve Geminin Kaptanı ile İkinci Mühendisinin Rehin Alındığı Bildirildi.

 

14:07 Fenerbahçeli Doktor, Hastasını Galatasaraylı Formayla Hayata Bağladı

Hayata Küstüğü için Hiçbir Tedaviye Cevap Vermeyen Küçük Hastasını Hayata Bağlamak için Galatasaraylı Futbolculara Forma İmzalatan Doktorun Azmi Görenlerin Takdirini Topluyor.

 

13:54 Fortis Kupası Yarıfinal Maçını Göçek Yönetcek

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Ankaraspor Arasında Yarın Oynanacak Olan Yarı Final Rövanş Maçını Yönetecek Hakemler Açıklandı.

 

13:34 Cerrah'ı Küplere Bindiren Skandal

Kaybolan Kgs Kartının Peşine Düşen Polis Okulu Yetkilileri Kartın Parasının Bir Emniyet Müdürü Tarafından Çekilerek Cebe İndirildiğini Tespit Etti.

 

13:25 Ultraslan 'Eski Açık'a Taşınıyor

Galatasaray'ın En Etkili Taraftar Grubu Ultraslan, Yeni Sezonda Ali Sami Yen Stadı'ndaki Maçlarda Eski Açık Tribünde Yer Almaya Karar Verdi.

 

13:24 Otobüsler Çevreci Oluyor

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kısa Süre Sonra İstanbul'da Yakıt Olarak Hidrojen Kullanan Toplu Ulaşım Araçlarının Hizmet Vermeye Başlayacağını Söyledi.

 

13:16 El Kaide Baskınında 34 Gözaltı

Gaziantep, Konya, Şanlıurfa, Adana ve Kahramanmaraş'ta Terör Örgütü El Kaide'ye Yönelik Eş Zamanlı Yapılan Operasyonlarda Toplam 34 Kişi Gözaltına Alındı.

 

13:14 'Tüm İllerimize Eşit Hizmet Edeceğiz'

Erdoğan, Türkiye'nin Her İline Eşit Şekilde Hizmet Taşıdıklarını Belirterek, "Bundan Sonra da Aynı Şekilde Taşımaya Devam Edeceğiz." Dedi.

 

13:05 Eroin Değil Lav Silahı Çıktı!

Adana'da Narkotik Polisinin Uyuşturucu Şüphesi Üzerine Aradığı 2 Kişinin Poşetinden Seri Numaraları Kazınmış Lav Silahı Çıktı. Polis, 2 Şüpheliyi Gözaltına Aldı.

 

13:04 2. Ergenekon Değerlendirmesi

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Eğer Bu Badireden Sapasağlam Çıkarsak, Türkiye, İlk Defa Darbecilere Karşı Demokrasi Kazanmış Olacak." Dedi.

 

12:51 Baydemir'e 10 Ay Hapis Cezası

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile Batman Belediye Başkanı Nejdet Atalay, Terör Örgütü Propagandasını Yaptıkları Gerekçesiyle 10'ar Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

 

12:51 BM, Yahudi Öğrencileri Konferanstan Attı

BM, Çok Sayıda Yahudi Öğrenciyi, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın Konuşmasını Aksattıkları Gerekçesiyle, Cenevre'de Düzenlenen Irkçılıkla Mücadele Konferansından Attı.

 

12:50 Nba'de Yılın Antrenörü: Mıke Brown

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde Normal Sezonun En Başarılı Ekibi Cleveland Cavaliers'ın Antrenörü Mike Brown, "Yılın Antrenörü" Seçildi.

 

12:49 Türkiye'de 100 Kişiden 3'ü Lisanslı Sporcu

Türkiye'de, Futbol Dışında, 419 Bin 98'i Bayan 1 Milyon 512 Bin Lisanslı Sporcu Bulunuyor.

 

12:49 Avrupa'nın En Golcüsü Eto'o

Avrupa'nın Önde Gelen Liglerinde Bugüne Kadar En Fazla Gol Kaydeden Futbolcu, İspanya Birinci Futbol Ligi Takımlarından Barcelona'nın Kamerunlu Forveti Samuel Eto'o Oldu.

 

12:49 Haberal'a Anjiyo Yapıldı

'Ergenekon' Soruşturması Kapsamında Tutuklandıktan Sonra Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırılan Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'a Anjiyo Yapıldı.

 

12:49 17 Yıl Çocukları Taciz Eden Doktor!

Almanya'da Anestezi Uzmanı Sapık Bir Doktor Mahkemede İğrenç Bir İtirafta Bulundu. Almanya Şokta.

 

12:25 Savcılara Soruşturma İzni Yok

CHP, Ergenekon Savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın Hakkında Yaptıkları Suç Duyurusunda, Adalet Bakanlığı'nın Soruşturma İzni Vermediğini Bildirdi.

 

12:12 Çağlayan: Gizli Toplantıya Katılmadım

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Ergenekon tutuklusu Prof.Dr. Mehmet Haberal'ın organize ettiği Patalya'daki gizli toplantıda adının geçmesini , "Ben gizli toplantılara katılmadım" dedi.

 

12:04 İşte Terörist Zihniyeti

Diyarbakır'da 12 Eylül 2006'da PKK'lı Teröristler, Termosa Yerleştirdikleri Bomba Düzeneğini Patlatarak 7'si Çocuk 10 Kişinin Ölümüne, 14 Kişinin de Yaralanmasına Neden Oldular.

 

11:47 Beşiktaş, Ankaraspor ile Final için Karşılaşıyor

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanşında Yarın Saat 20.00'da Ankaraspor ile BJK İnönü Stadı'nda Karşılaşacak.

 

11:45 Taraflı Moderatör 'One Minute'u Anlattı

Davos Zirvesi'nde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e Yönelik Sert Eleştirilerde Bulunduğu Olaylı Oturumun Moderatörü Olan Ünlü Gazeteci David Ignatius, O Geceyi Anlattı.

 

11:33 Hackerlar F-35 Projesi'nin Verilerini Çaldı

Wall Street Journal, "Bilgisayar Casusları"nın ABD'nin Şimdiye Kadar Üstlendiği ve Türkiye'nin de Ortak Olduğu En Pahalı Silah Programı Olan Müşterek F -35 Saldırı Uçağı Projesi'ne Girdiğini Bildirdi.

 

11:20 Doğan'ın Çölaşan'a Açtığı Davaya Ret

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın gazeteci yazar Emin Çölaşan'a açtığı 50 bin liralık tazminat davası reddedildi.

 

11:20 KPSS Başvuruları 27 Nisan'da

2009-KPSS, lisans düzeyinde sadece A grubu ve öğretmenlik kadroları için 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde dört oturumda yapılacak.

 

11:14 CHP'den Bakanlığa Ergenekon Davası

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Ergenekon Savcıları Hakkında Soruşturmaya İzin Vermeyen Adalet Bakanlığı Hakkında Ankara İdare Mahkemesi'ne Dava Açtı.

 

10:34 Ürdün Kraliçesi'nin Başörtüsü Yorumu

Ürdün Kralı Abdullah'ın Eşi Kraliçe Rania, Hello Dergisine Neden Başını Örtmediğini Anlattı.

 

10:25 Türkiye Kupasında Kartal Puma'ya Karşı

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçında Beşiktaş ile Ankaraspor, Yarın İstanbul'da Karşı Karşıya Gelecek.

 

10:04 Okul İnşaatında Kemikler ve Kafatasları

Van'ın Gevaş İlçesine Bağlı Aydınocak Köyünde Yapımına Başlanan Okul İnşaatının Hafriyatında İnsan Kemikleri ve Kafatasları Çıktı.

 

09:44 El Kaide Operasyonları: 13 Gözaltı

Gaziantep, Konya ve Şanlıurfa'da Sabah Erken Saatlerde Terör Örgütü El Kaide'ye Yönelik Geniş Çaplı Operasyon Başlatıldı.

 

09:40 Petrol Ofisine 1 Yıl İhale Yasağı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Petrol Ofisi Aş'nin 10 Şirketini, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu Uyarınca 1'er Yıl Süreyle Tüm İhalelere Katılmaktan Yasakladı.

 

09:13 Dolar 1,645 Seviyesinde

İstanbul Serbest Piyasada Dolar 1,6450, Avro 2,1320 Liradan Güne Başladı.

 

09:04 Bıçaklı, Satırlı Kız Kavgası

Üsküdar'da Kız Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Kavgada, Kalbine Aldığı Bıçak Darbesiyle Kanlar İçinde Yere Yığılan 22 Yaşındaki İshak Küskü Hayatını Kaybetti. Üç Genç de Yaralandı.

 

08:46 ABD'nin Kaybı 4 Bin, Irak'ın 1 Milyon!

Irak'ta, Mart 2003'te Başlayan Savaşta Dün İtibariyle 4 Bin 274 Amerikan Askerinin Öldüğü Bildirildi. Oysa Kimi Rakamlara Göre Ölen Iraklı Sivillerin Sayısı 1 Milyonu Aştı.

 

08:44 Ataşehir'de Kaçak Katlar Yıkılıyor

Ataşehir'de Yapılan Kaçak Katların Yıkımı Sırasında, Polisle Vatandaş Arasında Gerginlik Yaşandı.

 

08:37 3 İlde El Kaide Operasyonu

Terör Örgütü El Kaide'ye Karşı 3 İlde Geniş Çaplı Bir Operasyon Yapıldığı Öğrenildi.

 

08:37 İstanbul, ABD'nin 1 No'lu Gezi Dergisinde

ABD'nin 1 Numaralı Gezi Dergisi 'Conde Nast Traveler', Son Sayısında İstanbul'a Geniş Yer Ayırdı.

 

07:14 Ahmet Türk, Cem Sultan Misali!

Londra'da Bulunan DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Kürt Sorunuyla İlgili Türkiye'de de Açık Açık Görüşlerini Beyan Ettiklerini ve Bu Sorunu Diyalog Yoluyla Çözmek İstediklerini Dile Getirdi.

 

07:07 Nasa'dan Dünya Görüntüleri

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi, "Dünya Günü" Dolayısıyla Yarın Dünyanın Yüksek Çözünürlü Görüntülerini Yayımlayacak.

 

 

 

Diğer Gelişmelerden Bazı Başlıklar

 

 

22:15 Cihan, Arama Yapılan Bölgeyi Görüntüledi

22:14 Ünlüler, Ünlü Bir Müzikalde!

20:39 İstek Vakfı Arazisinden Mühimmat Çıktı (2)

19:03 Türkiye Bisiklet Turu'yla 250 Milyon Euro'luk Tanıtım Getirisi Sağlandı...

19:01 Ukrayna'da Ortodoksların Paskalya Yortusunda Tarihi Katolik Kilisesi Kül Oldu

18:15 Miniklerin Olimpiyatları Sona Erdi

17:51 Hollanda Büyükelçisi Kurpershoek: Türkiye ile Hollanda Arasındaki İşbirliğini ..

17:50 Bakan Atalay Hakkındaki Gensoru Görüşülüyor

17:47 Malatya Belediyesi'nde 2 Kişi İntihar Girişiminde Bulundu

17:46 Çelik: Gelecek Aylarda İşsizlikte Azalma Öngörüyoruz

17:45 Adanalı Dizisinden Esinlenen Maskeli Soyguncular Yakalandı

17:45 Belediye Binasında Ateş Açan Saldırgan Teslim Oldu

17:45 Araban'da Tek Tırnaklı Hayvanlar Hastalıklardan Mikroçiple Korunacak

17:44 Enstitü Müdüründen Mehmet Haberal ile İlgili Açıklama

17:40 Tarım Bakanı Eker: 250 Bin Hububat Tohumunun Saklanacağı Banka Kuracağız

17:38 Enerji Bakanı Güler, Türkmenistan'a Geliyor

17:37 Lübnan Lideri Süleyman: Ortadoğu Barışı İçin Gereken Mekanizmaların Kurulması ..

17:37 Bakan Çelik: İşsizlikte Son Dönemdeki Artış Mevsimsel

17:37 Belçika, Mahkum Fazlasını Hollanda'ya Göndermekte Kararlı

17:34 Belçikalı Heyet Dhkp/c Liderlerinden Ercan Kartal ile Görüşüyor

17:34 Yanlış Anlamayın, Arkadaşız!

17:24 Oracle, Sun'ı Hisse Başına 9.5 Dolar Karşılığı Satın Alıyor

17:21 Cumhurbaşkanı Gül, KKTC'deki Seçimden Başarıyla Çıkanları Tebrik Etti

17:21 İsveç Başbakanı Reinfeldt: Hukukun Bağımsızlığı İçin Ergenekon'da Sonuna Kadar..

17:21 Mehmet Ali Bilici: Gizli Kapaklı İşlerde Benim İşim Olmaz

17:20 İlçede Görevlendirilen Öğretim Üyesi Mahkemeye Başvurdu

17:19 Papaz Eşini Taciz Eden Köylüyü Vurdu

17:11 Konya'da Yakalanan İki El Kaide Zanlısı Gaziantep'e Gönderildi

17:11 Polis Çocuklara Profesyonel Beyzbol Öğretmek İçin ABD'den Antrenör Getirdi

17:11 Birecik Belediyesi'nde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı 1 Ölü

17:08 BBP Genel Başkanı Topçu: Kültür ve Turizm Bakanı, Tarihe Hoş Olmayan Bir Not D..

17:06 Birecik Belediyesi'ne Silahlı Baskın: 1 Ölü, 4 Yaralı (2)

17:05 Manavgat, Deniz Turizminde Cazibe Merkezi Haline Getirilecek

17:05 Afyonkarahisar Çevre Hizmetler Birliği Başkanı Burhanettin Çoban Oldu

17:05 Bakan Eroğlu: Orman Kadastrosunun Yüzde 95'i Tamamlandı

17:04 Gümüşhane'de Birlik Encümenleri Seçildi

17:01 Baykal:efsanedeki Gibi Türkiye'nin Çıkış Yolu Olacak

16:59 Bilgili -İmer Aşkı Bitti!

16:47 Sri Lanka'da 50 Bin Sivil, Gerillalardan Kurtarıldı

16:44 Ağrı'daki Bazı Derneklerden Gözaltılara İlişkin Ortak Basın Açıklaması

16:44 Başbakan Erdoğan, İsveç Başbakanı Reinfeldt'i Resmi Törenle Karşıladı

16:38 Rusya ve Çin Dev Petrol Anlaşması İmzaladı

16:37 Adana Oto Galericiler Sitesi'nin Temeli Atıldı

16:37 Ereğli İşçilerinden Sendika Yönetimine Sert Tepki

16:35 Mikrofona Boyu Yetişmeyince

16:35 Arıların Kayboluşu

16:35 Carrefoursa ve Teknosa 3 Bin 500 Kişi Alacak

16:34 Kapakta Üstsüz

16:34 İran'dan İsrail'e Ağır Rest

16:34 Anıtkabir, Yarın Ziyarete Kapalı

16:34 Üzmez'e 'Hürriyeti Tahdit' Davası

16:34 Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinin Hidrojenli Arabası Almanya'da Yarışacak

16:30 Uludağ Üniversitesi Spor Oyunları Başladı...

16:29 Soyağacını Çıkarmak İstedi, 125 Yıl Ötesine Gidemedi

16:28 Düzce Valisi Kılınç: Osb İçin Talep Çok, Yerimiz Yok

16:28 Bakan Tüzmen: Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu Ayağa Kaldırmak İçin Sınır İllerind..

16:28 Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Ünler, Kosova Cumhurbaşkanı Seydiu'ya Güven M..

16:27 Kırgız Milletvekilini Öldüren Katil Zanlısı Yakalandı

16:27 Rusya'da Ünlü Yukos Davasında Tahliye; Şirketin Avukatı Serbest Bırakıldı

16:25 "İnternet Korsanları Pentagon'un Programlarına Girdi" İddiası

16:25 BBP Mkyk Üyesi Karabay: Bazı Medya Organları ile Siyasetçiler Ergenekon Davası..

16:25 Ayrı Yaşadığı Eşini Kendisine Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Öldüren Kadın Tutukl..

16:25 Kars DTP İl Başkan Yardımcısı Gözaltına Alındı

16:25 Baykal:gül, Derhal Aliyev ile Biraraya Gelmeli

16:24 Bala Hatun Derneği, Öğrencilere Burs Vermek İçin Kermes Düzenledi

16:24 Size Yıllardır Aşığım Biliyor Musun

16:20 DSP'li İlhan Uğurtaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

16:19 Baykal: Ergenekon Tarihte Olduğu Gibi Çıkış Yolu Olacak

16:13 Harabe Evdeki Kimsesiz Yatalak Kadına Devlet Sahip Çıktı

16:07 Zincirlikuyu'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Editör: TE Bilisim